Slik etteranmelder du deg til SA-løpet

I år som i fjor blir dette traseen for SA-løpet.

I år som i fjor blir dette traseen for SA-løpet.

Artikkelen er over 1 år gammel

Den ordinære påmeldingsfristen til SA-løpet er over. Men det er fortsatt mulig å etteranmelde seg.

DEL

- Det er mulig å etteranmelde seg der vi deler ut startnumrene mandag og tirsdag, opplyser løpsleder Anette Svartedal i Trøsken.

Det skjer følgende steder:

Mandag 29. april mellom kl 10.00-19.00: Star Profilering på Iseveien

Tirsdag 30. april mellom kl 10.00-19.00: Grålum senter (KIWI)

- Det koster 50 kroner ekstra å etteranmelde seg, sier Svartedal. Som legger til at det ikke er mulig å etteranmelde seg på løpsdagen onsdag 1. mai.

For tredje året på rad arrangeres SA-løpet i Kulåsparken 1. mai.

– Løpet i fjor fungerte fint. Barneløpet var i Kulås og man fikk god oversikt over løpet. Kulås er en fin arena og det var veldig greit å ha både start og mål i Kulås, sier løpsleder Anette Svartedal.

Meld deg på løpet her!

Svartedal er løpsleder for teknisk arrangør som i tradisjon tro er Trøsken idrettslag. Hun forteller at arrangert vil bli likt som fjorårets løp, og at det er den samme løypa i år.

– Vi synes det er greit at traseen ikke forandres hele tiden. Tilbakemeldingene i fjor var at løperne var veldig fornøyd med løypa.

  Bli med på en runde igjennom SA-løpets nye løpetrasé.

  Skal måle traseen

  Både Trøsken og SA ønsker seg mange deltakere.

  – I fjor var det nesten 800 påmeldte, og vi håper på like mange i år. Det er meldt strålende vær i påsken, så treningsmulighetene er fine.

  I fjor ble traseen gjennom byen kontrollmålt av bladet Kondis. 2,5 kilometer-sløyfa viste seg å være nøyaktig 2.372 meter, mens 5-kilometeren er 4.774 meter.

   Seierskvinne: Maiken Prøitz ga alt og vant 5km for kvinner i fjor.

  Seierskvinne: Maiken Prøitz ga alt og vant 5km for kvinner i fjor. Foto:

  Populære premier

  I likhet med fjoråret vil det bli utdelt premier til de tre beste i hver klasse (5 kilometer herrer, 5 kilometer damer, 2,5 kilometer herrer og 2,5 kilometer damer) får premie. Tidligere har kun vinneren fått premie, noe som ble endret i fjor. I barneløpet vil som vanlig alle deltakerne få premie.

  – Vi skal gi premier til de tre beste i hver klasse, og synes det er greit å kunne gi dem premie.

  Svartedal forteller også at de fortsetter med å gi en premie til den bedriften eller organisasjonen som stiller med flest deltakere.

  – Det er et veldig populært tiltak, og vi håper det trekker mange folk som er med i forskjellige foreninger og bedrifter, konkluderer han.

  Meld deg på løpet her!

  Vant SA-løpet for andre år på rad 

  Artikkeltags