Gå til sidens hovedinnhold

Siste frist for å melde seg på SA-løpet!

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag 27. april er siste frist for å melde seg på SA-løpet på nett.

Litt over 500 deltakere har hittilt meldt seg på SA-løpet, inkludert barneløpet. Fredag stenger påmeldingen på nett.

Meld deg på løpet her!

Barneløpet

Opp til tusen barn kan løpe i barneløpet og de vil få muligheten til å måle krefter med Spartaspillerne. Ishockeylaget skal nemlig være med i løpet og dele ut premier til barna etter løpet.

– Det er en fin gest at vi kan være med på ting i byen som vi ikke har mulighet på under sesong. Det blir gøy å være sammen med supportere og ungene, mener Håkon Imset Stormli.

Spartaspillerne skal være med å løpe under barneløpet, og gleder til å møte alle deltakerne.

– Det blir gøy, vi får vært og vist oss litt rundt i byen. Jeg tror det er mange barn som synes det er kult at vi kommer å deltar og deler ut medaljer. Håper det gir dem glede og, konkluderer han.

Bli med på en runde igjennom SA-løpets nye løpetrasé.

 

Samme løype som i fjor

Den norske organisasjon for kondisjonsidrett «KONDIS» målte 2,5 kilometerløypa til å være på 2372 meter og 5 kilometerløypa til å være 4774 meter.

– Vi synes det er greit at traseen ikke forandres hele tiden. Grunnen til at den ble lagt om i fjor var på en forespørsel fra de gode løperne som ønsket en flatere løype for å få bedre tider. Tilbakemeldingene i fjor at løperne var veldig fornøyd med løypa, og det er viktig for vi ønsker å ha med gode løpere, sier løpsleder Runar Stang.

– Løypa på 5 kilometer er litt lengre ettersom de må gjennom en passeringsbit i tillegg, sier Stang.

Etteranmelding og startnummer

Etteranmelding kan gjøres på Grålum senter (Kiwi) søndag 29. april mellom klokka 12-18, eller hos Star Profilering, Iseveien Senter mandag 30. april mellom klokka 10–19.

Utdeling av startnummer kan hentes på Grålum senter (Kiwi) søndag 29. april mellom klokka 12–18 eller hos Star Profilering, Iseveien Senter mandag 30. april mellom klokka 10–19.

Det er viktig å merke seg at det ikke er mulig å etteranmelde seg på løpsdagen.

Meld deg på løpet her!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.