Sparta kaster glans på barneløpet

DELER UT MEDALJER: Spartaspillerne skal delta under årets barneløp. Fra venstre Jonas Meisinset, Håkon Løken Pedersen, Håkon Imset Stormli, Didrik Nøkleby Svendsen, Henrik Knold og Magnus Nilsen.

DELER UT MEDALJER: Spartaspillerne skal delta under årets barneløp. Fra venstre Jonas Meisinset, Håkon Løken Pedersen, Håkon Imset Stormli, Didrik Nøkleby Svendsen, Henrik Knold og Magnus Nilsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Flere Spartaspillere blir med under årets barneløp og gutta skal både løpe sammen med barna, og dele ut premier etter løpet.

DEL

– Det er en fin gest at vi kan være med på ting i byen som vi ikke har mulighet på under sesong. Det blir gøy å være sammen med supportere og ungene, mener Håkon Imset Stormli.

Spartaspillerne skal være med å løpe under barneløpet, og gleder til å møte alle deltakerne.

– Det blir gøy, vi får vært og vist oss litt rundt i byen. Jeg tror det er mange barn som synes det er kult at vi kommer å deltar og deler ut medaljer. Håper det gir dem glede og.

Sarpsborg Arbeiderblads Bernt Lyngstad synes det er topp at Sparta blir med under årets barneløp.

– Sparta er en viktig klubb i byen, og vi er veldig glade for at de vil være med å gjøre stas på barna i år. Det blir da en mulighet for ungene til å konkurrere med noen av byens vasseste idrettsutøvere, sier Lyngstad.

Meld deg på løpet her!

GLEDER SEG: Håkon Imset Stormli

GLEDER SEG: Håkon Imset Stormli Foto:

Synlige i bybildet

Ishockeyklubben har som mål å være med på forskjellige aktiviteter for å være synlig i bybildet.

– Denne våren har det blitt litt, vi har vært med på spinning for barnekreft, så blir det SA-løpet og så skal vi gå i 17. mai-toget. Det er veldig fint at vi får vært med på så mye, forteller Stormli.

Ungguttene Jonas Meisingset og Håkon Løken Pedersen er glade for at de får være med å promotere Sparta.

– Det er veldig uvant, men det er viktig for klubben og det er gøy å få treffe supporterne, mener Pedersen.

– SA-løpet kommet til å bli morsomt. Vi gikk glipp av spinning for barnekreft ettersom vi spilte for U20-laget den helgen, derfor blir det gøy å få bli med 1. mai og spesielt dele ut premier, tilføyer Meisingset.

Selv om ishockeysesongen er over hviler ikke spillerne på laurbærbladene. Flere av spillerne er på landslagsoppdrag og de trener mye. Spesielt stolte er de av å ha syklet for barnekreft. Arrangementet ble holdt av Sports Club Sarpsborg i samarbeid med Team Rynkeby. Det var mer enn 50 bedrifter som deltok og de 12 timene med spinning ble fordelt på over 800 deltakere.

– Jeg har aldri vært med på noe lignende før, men vi syklet for en god sak. Det var en fin ting å gjøre, i tillegg ble det en fin treningsøkt. Det var artig, konkluderer Stormli.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken