Gå til sidens hovedinnhold

SA overfører begravelsen til Thomas René Pettersen (17)

Thomas René Pettersen, som skjærtorsdag omkom i ei motorsykkelulykke i Enebakk, hadde en stor venneskare. Men på grunn av koronapandemien får svært få av dem fulgt den avholdte 17-åringen til graven ved Ingedal kirke klokken 10.00 torsdag.

For at flest mulig likevel skal få fulgt seansen i kirkerommet vil begravelsen bli streamet og lagt ut på SAs nettside sa.no. Overføringen vil være åpen for alle.

- Når det ikke er tillatt med mange mennesker samlet er dette en god løsning, sier Wenche Synnøve Larsen Wiese til Sarpsborg Arbeiderblad. Hun er mor til den forulykkede 17-åringen.

Thomas René (17) mistet livet i dødsulykken – fredag ble han hedret av over 100 venner på ulykkesstedet

Synger i kirken

Sammen med Siri Andreassen, Jonas Groth og Tone Petronelle Sørlie, vil Larsen Wiese selv være med å synge Leonard Cohens «Hallelujah» under begravelsen i Ingedal kirke torsdag formiddag.

I kirken vil det dessuten bli holdt flere taler. Blant talerne finner vi avdødes bror, Emil André Pettersen, som skal lese dikt og minneord. Søsteren Sanna Eiléen Pettersen skal også hun tale. Det samme er tilfelle for 17-åringens tante, Nina Pettersen.

Minnefond

Thomas René Pettersen var glødende opptatt av biler, motorsykler og motorsport. Han lærte seg å skru på motorer fra tidlig barnsbein av og hadde nettopp sikret seg lærlingplass på Borregaard.

Nå blir det opprettet et minnefond etter den nevenyttige og hjelpsomme 17-åringen. Fondet som opprettes i hans navn skal favne bredt, men ha motor og motorsport som viktige fellesnevnere. Blant annet vil tiltak der unge mennesker kan komme sammen for å mekke, bli støttet.

Minnefond etter 17-åring

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.