Stahre i SA-podden: – Det blir en tøff kamp i morgen

SA-PODDEN SPESIAL: Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes har hatt besøk av Sarpsborg 08s nye trener Mikael Stahre.

SA-PODDEN SPESIAL: Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes har hatt besøk av Sarpsborg 08s nye trener Mikael Stahre. Foto:

Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen har hatt besøk av Sarpsborg 08-trener Mikael Stahre dagen før det braker løs med treningskamp mot IFK Norrköping.

DEL

Mikael Stahre forteller at hans første tid i Sarpsborg 08 har vært alt annet enn «lugn»:

– Det har vært intensivt. Jeg kom jo inn samme dag som treningene begynte, så det gikk fra 0 til 100. Det tvinger deg jo til å bli skjerpet og effektiv, så etter to treningsuker føler jeg nå at jeg har ganske god kontroll på situasjonen, over spillerne og over klubben, sier Stahre.

Hør SA-podden på Spotify ved å klikke her

Stahre forteller videre at han ikke har møtt på noen store overraskelser i hans første tid i norsk fotball, men at det trenes mer enn han har vært vant med i Sarpsborg 08.

– Den eneste tingen som har overrasket meg litt er den store treningsmengden. Jeg vet ikke om det handler kun om Sarpsborg 08, eller om det gjelder i Norge generelt, men treningsmengden er nok større enn jeg er vant med fra tidligere, sier treneren.

Treneren ser fram i mot å se laget i sin første kamp som sjef, og han tror Sarpsborg 08 får en tøff start på treningskampene:

– Norrköping er et bra lag som er en av kandidatene til å vinne serien i Sverige. De har mange gode spillere, og det blir en veldig tøff kamp for oss i morgen, sier Mikael Stahre om morgendagens SATV-sendte kamp.

Stahre svarer bekreftende når han får spørsmål om det vil bli brukt mange spillere i løpet av kampen, og han sier også at Mate Males skal på banen.

– Han kommer til å få cirka 20 minutter i andre omgang i morgen. Han er en spiller klubben har stor tro på, men samtidig har han fortsatt mye å bevise. Vi tror det finnes et stort potensial i Mate, sier Stahre.

Stahre forteller videre om trenerteam, preferanser i spillestil, treningskamper, spillerutvikling og mye mer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken