Gjøse i SA-podden: – Det sitter i hodet

SA-PODDEN: Rino Løkkeberg, Anders Gjøse og Patrick Walther Larsen i SA-podden.

SA-PODDEN: Rino Løkkeberg, Anders Gjøse og Patrick Walther Larsen i SA-podden. Foto:

Av

Patrick Walther Larsen har fått besøk av Rino Løkkeberg og Anders Gjøse i SA-podden. Trioen prater om Spartas store problemer med å få pucken i mål den siste tiden, og alle de tre tror det snart vil løsne i målprotokollen.

DEL

Sparta har spillemessig levert flere gode kamper den siste tiden, men laget har store problemer med å omgjøre sjanser til mål. I løpet av de siste 10 kampene har Sparta bare vunnet to. Åtte tap, og mindre enn tre scorede mål i åtte av de 10 kampene, forteller om et lag som ikke er proppfulle av selvtillit foran motstanderens keeper.

– Over en tre, fire kamper nå har vi spilt kanskje to, tre av de beste kampene våre denne sesongen, men det er det siste lille med å få pucken i kassa som har vært utfordringen, innleder Spartas assistenttrener Anders Gjøse.

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify ved å klikke her

Han forteller at optimismen i spillergruppa fortsatt råder, men at det kanskje kan ha sneket seg inn noen negative tanker i hodet til spillerne.

– Vi prøver å finne noen nøkler rent mentalt. Vi trener mye, og vi trener mye detaljer. Vi trener veldig mye på å score mål på det individuelle plan, og det fortsetter vi selvfølgelig med. Men det sitter nok mye i hodet tror jeg, både som lag og som individer.

Rino Løkkeberg ser bak resultatene og mener det snart må snu for Sparta:

– Så lenge man er så bra spillemessig er det mye positivt å ta med seg. Hadde Sparta vært inne i en stang-inn-periode nå, så hadde jo en tre, fire av de sjansene i går blitt mål, sier han.

I tillegg til Spartas ineffektivitet den siste tiden, prates det i denne podkasten om økonomi, tilskuersvikt, utvikling av unge spillere, utlendingskvote og Spartas neste kamp som er mot Narvik.


Artikkeltags