Gjøse i SA-podden: – Ikke bestemt hvem som vokter buret mot Stavanger

SA-PODDEN: Fra venstre: SAs hockeyekspert Rino Løkkeberg, programleder Patrick Walther Larsen og Sparta-trener Anders Gjøse.

SA-PODDEN: Fra venstre: SAs hockeyekspert Rino Løkkeberg, programleder Patrick Walther Larsen og Sparta-trener Anders Gjøse. Foto:

Anders Gjøse, Rino Løkkeberg og Patrick Walther Larsen snakker i denne podkasten om Spartas kollaps mot Narvik og om storseieren mot Lillehammer.

DEL

Etter at de mistet en 4-2-ledelse i Narvik på søndag og endte opp med å tape 4-5, slo Sparta knallhardt tilbake med tirsdagens 6-0-seier mot Lillehammer på borteis.

– Vi fikk en særdeles diskutabel utvisning i begynnelsen av tredje periode. De har et godt powerplay, og vi ble usikre etter deres redusering. Dessverre klarte vi ikke å holde kvaliteten på vårt spill oppe, oppsummerer Anders Gjøse.

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify ved å klikke her

På tirsdag fikk Sparta en solid oppreisning på Lillehammer, men også denne dagen bød på dårlige nyheter for Sparta. Mikkel Søgaard, som har vært plaget etter smeller mot hodet flere ganger tidligere, ble ikke med laget til kamp grunnet smerter i hodet.

– Det er vanskelig å si noe om hvordan det kommer til å gå akkurat nå. Han er preget av den smellen han fikk sist, og det er jo bare en trist situasjon, sier Anders Gjøse.

– Mikkel har vært plaget tidligere også, men tiden vil vise hva som skjer i framtiden for ham. Sparta sonderer markedet for en ny back i disse dager, så det skjer nok noe på backsiden, følger Rino Løkkeberg opp.

Rino Løkkeberg skryter av Trym Gran og Jesper Martinsen Lilleberg etter kampen på Lillehammer. Anders Gjøse forteller hva Gran må bli bedre på i treningsarbeidet og det blir diskusjoner rundt keeperplassen foran kampen mot Stavanger.

I tillegg snakkes det om den nylige framlagte tilstandsrapporten om Sparta Amfi.

Mot slutten av podkasten røper også Rino Løkkeberg at han ikke alltid har ordet i sin makt, når han mener at Sparta skal møte Stavanger på et «kunstig» tidspunkt.

Artikkeltags