«Bingen» om Bakkes valg: – Feigt

OVERRASKET OVER BAKKES VALG: Bjørn Inge "Bingen" Nilsen mener Geir Bakke setter Sarpsborg 08 i en vanskelig situasjon ved å forlate klubben.

OVERRASKET OVER BAKKES VALG: Bjørn Inge "Bingen" Nilsen mener Geir Bakke setter Sarpsborg 08 i en vanskelig situasjon ved å forlate klubben. Foto:

Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen har vært i studio etter Geir Bakkes exit som Sarpsborg 08-trener.

DEL

Nyttårsaften smalt bomben om at Geir Bakke gir seg i Sarpsborg 08 og overtar som trener for nylig nedrykkede Lillestrøm. SA-poddens faste panel slang seg rundt første nyttårsdag for å lage podkast, og episoden kan du høre her:

Hør SA-podden på Spotify ved å klikke her

– Noen har uttalt at vi har brukbart med tid, men det har vi ikke. Førstkommende mandag starter tross alt oppkjøringen, og jeg er spent på hvor langt man er kommet i prosessen med å ansette en ny trener, sier Øistein Veberg.

– Han gjorde en dårlig sesong i 2019. Han velger ikke å ta den utfordringen med å gå på en ny sesong for å løfte laget oppover på tabellen. Han velger en OBOS-klubb for å bygge opp noe, i stedet for å forsvare noe i Sarpsborg 08. Det syns jeg er veldig merkelig. Jeg syns det er feigt, sier «Bingen» bastant.

Petter Kalnes mener Geir Bakke har gjort en god jobb i Sarpsborg 08.

– Det er et ærlig valg han gjør. Han får muligheten til å gjenreise Lillestrøm, og det er en utfordring han ikke ville si nei til. Jeg syns det er viktig å understreke at han har gjort en ganske formidabel jobb i klubben de siste fem årene, sier han.

Artikkeltags