«Bingen» i SA-podden: – Han sprer usikkerhet

SA-PODDEN: Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen har vært i podkaststudio etter Sarpsborg 08s seier mot Lillestrøm.

SA-PODDEN: Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen har vært i podkaststudio etter Sarpsborg 08s seier mot Lillestrøm. Foto:

DEL

Sarpsborg 08 tok sesongens første trepoenger i søndagens kamp mot Lillestrøm, men Bjørn Inge «Bingen» Nilsen hadde mange ting å sette fingeren på etter sarpingenes 1-0-seier.

SAs podkastpanel har igjen vært samlet etter den tredje serierunden.

Hør podkasten her:

Trioen Nilsen, Kalnes og Walther Larsen er fornøyd med sarpingenes første omgang, men «Bingen» er i det kritiske hjørnet, og han hadde blant annet følgende å si om Aleksandr Vasyutin:

– Han sprer usikkerhet i laget i hver kamp.

Steffen Lie Skålevik sto for assisten til Jørgen Strand Larsens matchvinnerscoring, men «Bingen» mener at kampen burde vært avgjort etter første omgang.

– Vi scorer for lite mål, sier han.

Petter Kalnes setter spørsmålstegn ved fotballspilleres evne til å takle etter gårsdagens batalje, hvor det til slutt ble delt ut fem gule kort.

– Det er veldig mange taklinger hvor spillerne går inn med knottene. I går var det tre forskjellige taklinger i første omgang som alle er oransje i mine øyne, sier Kalnes.

– Det er et lite usikkerhetsmoment i begge ender av banen. De scorer for lite mål og så må de slutte å skape sjanser for motstanderen med dårlig keeperspill, melder SAs nyhetsredaktør.

Artikkeltags