«Bingen» i SA-podden: – Utspilt på eget gress

SA-PODDEN: Patrick Walther Larsen, Øistein Veberg, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen og Petter Kalnes i SA-podden. Foto: Thomas Andersen

SA-PODDEN: Patrick Walther Larsen, Øistein Veberg, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen og Petter Kalnes i SA-podden. Foto: Thomas Andersen Foto:

Av

Bjørn Inge «Bingen« Nilsen, Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen satt seg rett til «Podkastbordet» etter Sarpsborg 08s kamp mot Haugesund.

DEL

«Bingen» er tilbake fra ferie, og han sparer ikke på kruttet etter at Sarpsborg 08 ikke klarte å utnytte matchballen hjemme mot Haugesund:

– Haugesund spilte oss av banen. Jeg har sett mange svake prestasjoner av Sarpsborg 08 i år, men så utspilt som de ble på eget gress i dag har jeg sjelden sett, sier han.

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify ved å klikke her

Øistein Veberg lot seg heller ikke imponere:

– Sarpsborg 08 var passive. De ble veldig baktunge, og samtaleemnet i pausen var at hvis kampbilde ikke snur, så kommer vi ikke herfra med tre poeng.

Patrick Walther Larsen prøver å finne noe positivt etter kampen, og han kommer opp med følgende:

– De ligger fortsatt over nedrykksstreken og har dette i egne hender. Det ble heller ikke delt ut noen gule kort til Sarpsborg 08, så sarpingene har alle spillere tilgjengelig til kampen mot Lillestrøm.

Petter Kalnes så hverken ledere eller kreative spillere i Sarpsborg 08s lag søndag.

– Hvor er de kreative spillerne som skal gjøre noe med ballen, spør han.

– Det mangler oppfinnsomhet og det mangler organisert angrepsspill, forstetter han.

Dette er bare noe av det du kan høre i denne utgaven av SA-podden.

Artikkeltags