«Bingen» om Lafferty: – Han må være på banen

SA-PODDEN: : Øistein Veberg, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes i SA-podden

SA-PODDEN: : Øistein Veberg, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes i SA-podden

Av

Øistein Veberg, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes prater om Sarpsborg 08s seier mot Tromsø, og de lurer på om Kyle Lafferty kan komme seg gjennom resten av sesongen uten å sone en ny karantene.

DEL

Kyle Lafferty spilte en god kamp i Sarpsborg 08s 3-2-seier, men et lite skår i gleden var det at spissen pådro seg sitt tredje gule kort. Hvis Nord-iren eventuelt pådrar seg sitt fjerde gule kort mot enten Kristiansund eller Haugesund, må han stå over en kamp.


Hør SA-podden på Spotify her.

Øistein Veberg mener Sarpsborg 08s trenerteam må ta hensyn til det når laget skal tas ut mot Kristiansund:

– Statistisk skal han få det fjerde gule kortet, og får han det før den siste kampen blir det nok en karantene. Det er ingen tvil om at Lafferty har mange plusser ved seg, men jeg noterer en veldig stor minus, og det er risikoen for at vi ikke kan få brukt ham, sier Øisten Veberg.

– Det må tenkes rundt den problemstillingen. Hvordan skal Lafferty disponeres. Det er 270 minutter med fotball igjen å spille i år. 270 minutter med Lafferty på banen ender med gult kort, fortsetter Veberg.

– Kampen hjemme mot Haugesund blinker seg ut som den store matchballen, følger Petter Kalnes opp.

«Bingen» er både lettet og glad etter den viktige seieren:

– Nå har vi satt oss i en posisjon hvor vi er over streken. Det vises en krigersk innstilling om dagen. De kommer ikke til å slutte å ta poeng i de siste tre kampene, slår han fast.

Patrick Walther Larsen oppsummerer søndagens kamp med èn setning:

– Et fantastisk resultat, sier han.


Artikkeltags