«Bingen» vil ha endring - Veberg støtter Bakke

SA-PODDEN: Øistein Veberg, Patrick Walther Larsen, Petter Kalnes og Bjørn Inge «Bingen» Nilsen i SA-podden.

SA-PODDEN: Øistein Veberg, Patrick Walther Larsen, Petter Kalnes og Bjørn Inge «Bingen» Nilsen i SA-podden. Foto:

Av

Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Øistein Veberg, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes er tilbake med en ny utgave av SA-podden.

DEL

Sarpsborg 08 falt ned på sisteplass i eliteserien med søndagens tap i Skien. Sa-podden har samlet troppene for å diskutere kampen mot Odd, og for å finne ut av hva som må til for at Sarpsborg 08 skal unngå nedrykk.

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify ved å trykke her.

– Dessverre ser det ut til at det var Vålerenga som var dårlige og ikke Sarpsborg 08 som var gode forrige mandag, sier Petter Kalnes.

– En ting er å tape borte mot et topplag som er Norges beste hjemmelag, men måten det skjedde på var skuffende. De ble rundspilt den siste timen av kampen, oppsummerer Øistein Veberg.

«Bingen» er frustrert etter søndagens tap:

– Skremmende med tanke på resten av sesongen. De er definitivt ikke friskmeldt. Jeg er ordentlig bekymret. Jeg er kanskje mer bekymret nå enn hva jeg har vært hittil i sesongen, for det her ser utrolig stygt ut, sier han.

Podkastpanelet synes det er vanskelig å ta med seg noe positivt fra det som skjedde ute på banen på Skagerak Arena, men Patrick Walther Larsen fant lyspunkter på tribunen:

– Det som var positivt, og som gir meg gåsehud og ståpels, var 3-400 sarpinger som tok turen til Skien for å støtte et lag som vinner en kamp hver tredje måned. De kjørte over Odd-supporterne på tribunen, sier han.

– Det var fantastisk. Det bygges fotballkultur sten på sten, så all ære til dem, følger Kalnes opp.

Artikkeltags