– Lafferty er en bølle

SA-PODDEN: Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Petter Kalnes, Øistein Veberg og Patrick Walther Larsen i SA-podden.

SA-PODDEN: Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Petter Kalnes, Øistein Veberg og Patrick Walther Larsen i SA-podden. Foto:

Av

Bjørn Inge «Bingen» Nilsen er ikke spesielt imponert av Sarpsborg 08s Nord-irske spiss.

DEL

SAs podkastpanel er enige om at det var viktigst å unngå tap for Sarpsborg 08 i søndagens møte med Mjøndalen.

– Det ene poenget var viktig. Igjen en meget god defensiv kamp, men på ingen måte noen oppvisning i angrepsfotball, oppsummerer «Bingen» kort og greit.

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify her:

«Bingen» bruker også sterke ord om Sarpsborg 08s Kyle Lafferty. Lafferty var involvert i en situasjon med Mjøndalens Joackim Olsen Solberg, der førstnevnte rett og slett kastet Olsen Solberg i bakken.

– Lafferty er en bølle. Mye av det han gjør ute på banen holder ikke mål. Det hjelper ikke å komme fra Nord-irland og være tøff, du må ha kutyme på banen også, sier han.

Øistein Veberg var på plass på bortefeltet på Consto Arena i Mjøndalen søndag kveld, og han lot seg imponere av Sarpsborg 08s supportere:

– De synger sammenhengende kampen igjennom. Uansett hvilken blokk du bodde i i går så hørte du de blå, sier Veberg.

Petter Kalnes mener Gaute Vetti har litt å gå på i spillet sitt:

– Han må bli tøffere i valgene sine og ta litt større sjanser, men da må han få lov til å miste ballen innimellom også, sier han.

Patrick Walther Larsen gleder seg allerede til søndagens kamp mellom Sarpsborg 08 og Tromsø, og han håper på fullt hus på Sarpsborg stadion.

– Det er allerede solgt 5500 billetter til kampen. Det kommer til å bli bra kok. Ta med deg bestemor å kom deg på kamp, ta med deg naboen å kom deg på kamp, maner Walther Larsen.


Artikkeltags