SAs podkast-panel til Geir Bakke: - Få Coulibaly inn på banen!

SA-PODDEN: Bjørn Inge «Bingen» Nilsen (t.v.), Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen i SA-podden.

SA-PODDEN: Bjørn Inge «Bingen» Nilsen (t.v.), Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen i SA-podden. Foto:

Av

SAs podkast-panel var i kjempehumør etter Sarpsborg 08s seier over Vålerenga. Men de har en klar melding til Geir Bakke: - Du må bruke Coulibaly fra ssart!

DEL

– Den første tanken min da jeg så lagoppstillinga var at jeg i protest skulle bli hjemme. Jeg ble så skuffet over at Coulibaly ikke skulle spille fra start, sier Bjørn Inge «Bingen» Nilsen.

– At han ble satt ut etter å ha vært en artist i forrige kamp, det var for meg helt utrolig. At du kan la din beste spiller når det gjelder arbeidskapasitet og ballbehandling sitte på benken så lenge, det skjønner jeg ingenting av, fortsetter «Bingen».

I podkasten gir Petter Kalnes Geir Bakke sitt forslag til startellever. Der er Colibaly med!

Deilig seier

Men at seieren smakte godt, er det ingen tvil om:

– Deilig seier i en slitekamp, karakteriserer Petter Kalnes Sarpsborg 08s første seier på 92 dager som.

– 92 dager er lang tid. Helt fantastisk deilig med en seier igjen. Helt uvurderlig viktig, sier Øistein Veberg om seieren.

Geir Bakke overrasket med to midtstoppere som ikke har spilt førstelagsfotball i startelleveren, og Sarpsborg 08-treneren kan i ettertid sies å ha truffet med laguttaket.

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify her

– Det var et veldig spesielt laguttak. Midtstopper-valget er meget kontroversielt, jeg tror det gikk på magefølelsen til Bakke, sier Kalnes.

– Et dristig valg er jo et understatement, følger Veberg opp.

Med fasit i hånd er SA-poddens panel skjønt enige om at det var det helt riktige midtstopperparet som ble sendt ut på.

Kynisme

Patrick Walther Larsen applauderer Sarpsborg 08s evne til å ro i land seieren i oppgjøret mot Vålerenga. Mot slutten av oppgjøret mener Walther Larsen hjemmelaget viste den kynismen som trengs i situasjonen klubben nå befinner seg i, men igjen var det situasjoner der sarpingene var for lite kyniske ifølge ham.

To episoder med henholdsvis Mustafa «Mos» Abdellaoue og Amin Askar blir dratt fram som eksempler.

Alexandre Letellier var tryggheten selv som bakerste mann for Sarpsborg 08 mandag, og Walther Larsen strekker armene i været etter tidligere å ha uttalt at Sarpsborg 08 har byttet seg ned på keeperplass.

– Han framstår som en trygg havn bakerst og han blir viktig i kampen for å overleve i eliteserien, sier han.

SA-podden ser også fram mot den kommende kampen mot Odd.Artikkeltags