Veberg i SA-podden: – Salvesen viser at han vet hvor målet står

SA-PODDEN: Øistein Weberg, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes.

SA-PODDEN: Øistein Weberg, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

«Bingen» har reist på ferie, men Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen har spilt inn en ny utgave av SA-podden.

DEL

Etter cup-fiaskoen mot Tromsdalen, reiste Sarpsborg 08 seg både spillemessig og resultatmessig i søndagens bortekamp mot Vålerenga.

Hør den siste utgaven av SA-podden her:

Lars Jørgen Salvesen ga sarpingene ledelsen, og podkast-trioen mener Sarpsborg 08 viste tegn til bedring både spillemessig og relasjonelt.

– Salvesen viser at han vet hvor målet står. Scoringen er tatt rett ut av læreboka, og det er et fantastisk flott angrep, sier Øistein Veberg.

– Jeg har en teori om hvorfor det var sånn i går. Jeg tror det var mye på grunn av Matti Lund Nielsen, som har vært slurvete tidligere i sesongen. I går traff han med mye, og da er han temposetteren i Sarpsborg 08, sier Petter Kalnes.

Vålerengas utligningsmål var av det omdiskuterte slaget, der noen mener at Alexander Vasyutin skulle hatt frispark i forkant av scoringen.

Patrick Walther Larsen er av den oppfatningen at Vasyutin ble snytt for frispark.

– Jeg mener det er frispark til Vasyutin. Han har ballen med en hånd, og Dønnum sparker ballen ut av hånda hans, sier Walther Larsen.

Øistein Veberg er uenig, og mener at dommeren ikke gjorde noe feil.

– Vi sitter og ser på åtte repriser, og er fortsatt ikke 100 prosent hverken den ene eller den andre veien, sier Veberg.

Podkastpanelet ser fram mot Sarpsborg 08s neste kamp mot Strømsgodset, og diskuterer også handsregelen, Adegkugbes store sjanse, Arild Bergs bortgang, ufine tilrop mot Lars Jørgen Salvesen og overgangsryktene rundt Sheldon Bateu.

Artikkeltags