Veberg: Vi bør ikke be om unnskyldning for denne seieren

LETTET STEMNING I SA-PODDEN: SA-podden tar et hopp for S08 etter at laget hoppet opp på sikker plass etter 2-0-seieren mot Ranheim søndag. Fra venstre: Bjørn Inge "Bingen Nilsen", Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen.

LETTET STEMNING I SA-PODDEN: SA-podden tar et hopp for S08 etter at laget hoppet opp på sikker plass etter 2-0-seieren mot Ranheim søndag. Fra venstre: Bjørn Inge "Bingen Nilsen", Øistein Veberg, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen. Foto:

Av

Patrick Walther Larsen, Petter Kalnes, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen og Øistein Veberg er i godt humør etter Sarpsborg 08s seier mot Ranheim.

DEL

Seieren førte Sarpsborg 08 opp på trygg plass i eliteserien, og det var god stemning i SA-podden dagen etter Sarpsborg 08s 2-0-seier mot Ranheim,. Podkastpanelet bød sågar på ros, latter og sang (!).

Hør SA-podden her:

Hør SA-podden på Spotify her.

– Sarpsborg 08 hadde marginene litt på sin side, spesielt i første omgang. Det betyr ingen verdens ting. Man trenger ikke å be om unnskyldning etter å ha tatt med seg tre livsviktige poeng, sier Øistein Veberg.

«Bingen» sov godt natten etter Sarpsborg 08s seier mot Ranheim, og han var spesielt imponert over forsvarsspillet.

– Tryggheten skapes bakfra. Letellier er god. De to stopperne er gode, og jeg må framheve Utvik. Jeg syns jeg ser hjelmen hans overalt. Enten liggende, eller stående, eller i luftdueller, eller inne i møljer. Overalt er han, sier «Bingen».

– Bjørn Inge Utvik var kampens beste spiller i går, istemmer Petter Kalnes.

Kristoffer Larsen både scoret og la en målgivende corner i det viktige bunnoppgjøret, og det gledet SAs nyhetsredaktør Petter Kalnes.

– Kristoffer Larsen ble hentet til klubben i januar 2018 og man håpet at han skulle bringe med seg litt X-faktor. Han har nesten ikke spilt i de to sesongene han har vært her, men i går var han så god som vi vet han kan være. Det var veldig gledelig at han spilte en så stor rolle i seieren, sier Kalnes.

Sarpsborg 08s 2-0-mål kom etter corner, og Patrick Walther Larsen lot seg glede av en herlig innøvd variant:

– Det er morsomt å vite at det er et innøvd dødballtrekk. Ser du nøye på bildene, vil du se at det er mange som gjør en god jobb i den sutuasjonen. Magnar Ødegaard bryr seg ikke om han scorer med bakhodet, ryggen, skuldra, nesa eller hva som helst. Han skal bare krige ballen i mål, og det gjorde han helt nydelig, sier Walther Larsen.

Artikkeltags