Se SA-poddens årskavalkade på SA.TV

I førjulstiden kan du se Petter Kalnes, Øistein Veberg, Bjørn Inge «Bingen» Nilsen og Patrick Walther Larsen i «SA-poddens årskavalkade» på sa.no.

DEL

Etter 30 serierunder, og enda flere «SA-podder», endte sesongen til slutt godt for Sarpsborg 08. Kalnes, Veberg, «Bingen» og Walther Larsen feiret Sarpsborg 08s fornyede eliteseriekontrakt med en årskavalkade, og resultatet kan du se på sa.no den kommende uken.

«SA-poddens årskavalkade» er delt opp i tre programmer, og det første programmet i rekken kan du se allerede lørdag 14. desember. Onsdag 18. desember legges program nummer to ut, og lørdag 21. desember kan du se det tredje og siste programmet i serien.

Spillerkjøp, spillersalg, måltørke, formasjonsendringer, publikumsøkning, kommunikasjon, evalueringer og sammensetting av trenerteam er bare noen av temaene podkast-gjengen tar opp i løpet av de tre programmene.

I «SA-poddens årskavalkade» får du i tillegg et gjenhør med tidligere podkaster, en god dose latter og prat om veien videre for Sarpsborg 08.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken