SA midt i uka: – Folk er nysgjerrige på hvem som var på byen

SOSIALE MEDIER: I denne utgaven av SA midt i uka ser vi nærmere på folks vaner i sosiale meider, hvilke målgrupper treffer SA gjennom de ulike kanalene, hvilke saker ønsker folk flest og hvor høy er egentlig terskelen før en kommentar blir slettet? Det får du svaret i ukas episode med SA-journalistene Vetle Granath Magelssen (t.v.), Eline Rildå Bjørge og Morten Øby.

SOSIALE MEDIER: I denne utgaven av SA midt i uka ser vi nærmere på folks vaner i sosiale meider, hvilke målgrupper treffer SA gjennom de ulike kanalene, hvilke saker ønsker folk flest og hvor høy er egentlig terskelen før en kommentar blir slettet? Det får du svaret i ukas episode med SA-journalistene Vetle Granath Magelssen (t.v.), Eline Rildå Bjørge og Morten Øby. Foto:

Hvem var på byen i helga? Bildeserier er utrolig populært blant SAs lesere – både fra helga vi har bak oss, og bilder fra arkivet.

DEL

SA-podden er ute med en ny episode i den nye serien «SA midt i uka». Programlederne Vetle Granath Magelssen og Eline Rildå Bjørge får besøk i studio av Morten Øby, som er journalist og ansvarlig for sosiale medier i Sarpsborg Arbeiderblad.

– Du får ofte veldig rask respons i sosiale medier, kanskje ikke alltid den responsen vi ønsker, vi må «røkte» det ganske mye og ofte. Det kreves en del arbeid, fordi det er en del kommentarer som er uheldige og som vi ikke ønsker å ha på siden vår. Vi må bruke en del tid på dette. Det har vi også et ansvar for, sier Morten Øby i SA-podden.

Vi tar som vanlig en titt på hvilke saker som har engasjert mest de siste dagene og ser fram mot helg.

I tillegg tar vi en nærmere titt på bruken av sosiale medier. Hvorfor er SA på Facebook og Instagram, hvilke målgrupper treffer vi i de ulike kanalene, og er det mange «nettroll» å finne i kommentarfeltene?

Hvilke saker er mest populært på sa.no, og hvor høy er egentlig terskelen før en kommentar blir slettet? Alt dette og mer til hører du i ukas utgave av SA midt i uka.

SA-podden kan du høre i ulike podkast-apper, på sa.no/sa-podden eller direkte her:


Artikkeltags