Løkkeberg i SA-podden: – Sparta trenger all hjelp de kan få

FORTJENER STØTTE: Patrick Walther Larsen og Rino Løkkeberg mener at Sparta fortjener mange tilskuere på tribunen i kveldens kvartfinale mot Stavanger.

FORTJENER STØTTE: Patrick Walther Larsen og Rino Løkkeberg mener at Sparta fortjener mange tilskuere på tribunen i kveldens kvartfinale mot Stavanger. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rino Løkkeberg og Patrick Walther Larsen mener Sparta fortjener massiv støtte i Sparta Amfi i kveld.

DEL

Rino Løkkeberg følger Sparta tett i sluttspillet, og han er meget imponert over hva laget har prestert hittil i kvartfinaleserien.

– Det er noen egenskaper i laget som gjør at jeg er veldig optimistisk, sier SAs hockeyekspert.

Hør podcasten her:

Etter Sparta-seiere i de to første kampene, vant Stavanger 3-2 i i sudden death på mandag, slik at Sparta nå leder kvartfinaleserien 2-1.

– Det var en litt energifattig førsteperiode fra Spartas side i DNB arena. Resten av kampen var relativt jevnspilt, mener Løkkeberg.

Løkkeberg forteller også at det kan gå ut over nattesøvnen når Sparta taper.

– Jeg sover jo ikke om natta. Jeg drømte om sjansen til Imset Stormli, som han scorer på 99 av 100 ganger. 3-1 der så hadde det nok vært 3-0 i kamper nå, sier Løkkeberg.

Løkkeberg mener også at Sparta har gjort seg fortjent til massiv støtte fra tribunen.

– Jeg håper det kommer mange mennesker i kveld. Jeg krysser alt jeg har for at folk møter opp. Nå trenger Sparta all den hjelp de kan få, og jeg syns de fortjener det også, sier Løkkeberg.

Artikkeltags