SA-podden med Ulrikke: – Jeg har sittet på bussen, sett busstoppet mitt, og ikke klart å gå av bussen fordi jeg har vært så sliten

PODKAST: SA-journalistene Eline Rildå Bjørge (t.v.) og Vetle Granath Magelssen (t.h.) oppsummerer Stjernekamp-eventyret med Ulrikke Brandstorp i denne podkasten.

PODKAST: SA-journalistene Eline Rildå Bjørge (t.v.) og Vetle Granath Magelssen (t.h.) oppsummerer Stjernekamp-eventyret med Ulrikke Brandstorp i denne podkasten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Visste du at den selvskrevne låten, Ulrikke Brandstorp framførte under Stjernekamp-finalen, «Careless», oppsto på grunn av en yoghurt med et litt annerledes design? I denne podkasten oppsummerer vi Stjernekamp-eventyret og litt til.

DEL

I ti fantastiske uker denne høsten har 23 år gamle Ulrikke Brandstorp fra Skjeberg plassert seg godt på den norske stjernehimmelen. Uke etter uke har hun sunget seg inn i hjertene til det norske folk.

– Det har vært tøft

I denne utgaven av SA-podden oppsummerer Vetle Granath Magelssen og Eline Rildå Bjørge, begge journalister i Sarpsborg Arbeiderblad sammen med Ulrikke Brandstorp Stjernekamp-eventyret. Vi ser samtidig nærmere på julekonserten, Ulrikke skal holde i Tune kirke torsdag 6. desember, som for øvrig er utsolgt.

Lytt til podkasten her:

Ulrikke legger ikke skjul på at det har vært ti uker med oppturer og nedturer.

– Jeg er bare skikkelig glad og fornøyd. Jeg har hatt en høst som har vært fantastisk; ti uker med show, med hardt arbeid. Det har vært tøft, uten tvil. Jeg har sittet på bussen, sett busstoppet mitt, og ikke klart å gå av bussen fordi jeg har vært så sliten, forteller Ulrikke Brandstorp i SA-podden.

– Jeg var så sliten. Vi jobbet tolv timer hver dag, og jeg tok taxi seks ganger om dagen for å rekke alt jeg skulle, sier hun videre.

Ekstra julekonsert

Og visste du kanskje at den selvskrevne låten Ulrikke framførte under Stjernekamp-finalen, «Careless», oppsto på grunn av en yoghurt med et litt annerledes design?

Nå gleder hun seg til å holde konsert i hjembyen. Men julekonserten i Tune Kirke 6. desember er utsolgt.

Ulrikke setter dermed opp en ekstra julekonsert 10. desember på grunn av den enorme responsen.

– Billettene går som varmt hvetebrød, sier Ulrikke i SA-podden.

Hun holder kortene tett til brystet om hva som skjer i 2019, men noen avsløringer kommer hun med, hva det er, får du svar på i podkasten.

Har du tips eller innspill til SA-podden, skriv til Eline Rildå Bjørge på eline@sa.no eller Vetle Granath Magelssen på vetle.magelssen@sa.no.

Artikkeltags