Premiere på ny podkastserie: SA-damene

NY PODKAST: SA-damene Kristin Engløkken (f.v.), Eline Rildå Bjørge og Stina Mikalsen er ute med en ny podkastserie.

NY PODKAST: SA-damene Kristin Engløkken (f.v.), Eline Rildå Bjørge og Stina Mikalsen er ute med en ny podkastserie. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå kan du høre Sarpsborg Arbeiderblads nye podkastserie: SA-damene. I den alle første episoden trekker vi frem livlige reality-deltakere fra Sarpsborg.

DEL

SA-damene består av Stina Mikalsen, Kristin Engløkken og Eline Rildå Bjørge. Podkastserien kommer til å handle om aktualiteter og rariteter som opptar journalistene.

Det blir nok også en god dose bleieskiftprat, fotball og andre hverdagslige temaer.

Reality før og nå

I den første episoden tar vi et dypdykk inn i reality-TV-ens verden. Den siste tiden har det vært overraskende mange sarpinger med i programmer som Paradise Hotel, Ex on the beach og Danskebåten. Et par sarpinger snek seg til og med inn i Praktisk info med Jon Almaas sist torsdag.

Hør den første episoden her:

Det er mange reality-show som ruller og går nå om dagen, men Stina Mikalsen husker det aller første, norske sjekkeprogrammet; Reisesjekken, som begynte i 1990.

Utrolig nok har Sarpsborg Arbeiderblad en reality-kjendis også. Hvem det er, og hvordan det gikk, får du svar på i podkasten.

Kristin Engløkken (28) forteller at hun var elleve år da Big Brother hadde premiere i Norge. Hun fikk ikke lov til å se på Big Brother den gang - og nå, 17 år senere, får hun fortsatt ikke lov til å se på slike programmer.

– Jeg ser på Bloggerne i smug, innrømmer hun.

Har du tips eller innspill til SA-damene, skriv til Eline Rildå Bjørge på eline@sa.no.

Artikkeltags