SA beklager uttalelser om Stjernens økonomi

Artikkelen er over 1 år gammel

SAs ishockey-reporter Rino Løkkeberg presenterte i tirsdagens direktesending på sa.tv fra Sparta Amfi udokumenterbare påstander om Stjernens økonomiske situasjon. SA beklager dette.

DEL

Det var under direktesendingen på sa.tv i etterkant av tirsdagens kamp mellom Sparta og Vålerenga at SAs Rino Løkkeberg sa at Stjernens spillere blir fristilt 28. desember grunnet økonomiske utfordringer og at spillerne deretter kan se seg om etter nye arbeidsgivere. Det er, i følge Stjernens ledelse, ikke sant.

Løse rykter

- Påstandene fra Rino Løkkeberg kan kun være basert på løse rykter, ingen kilder er idenifisert og ei heller er personer i Stjernens styre eller administrasjon blitt kontaktet i sakens anledning. Det er heller ikke, på noe tidspunkt, fremkommet infomasjon fra klubben som på noen måte kan bidra til slike usanne påstander. Påstandene fremsatt av Rino Løkkeberg i gårsdagens sending skader ikke bare Stjernen Hockey Elites omdømme men er også belastende og skaper unødvendig usikkerhet for spillerne dette angår, skriver Sverre Chr. Jarild i Stjernen Hockey Elite i en mail til Sarpsborg Arbeiderblad. 
- Rino Løkkeberg og SAs journalistikk fremstår useriøs og tendensiøs.  Vi viser til Vær-varsom-plakaten og mener SA har brutt god presseskikk, fortsetter Jarild.

Beklager

Sarpsborg Arbeiderblads ansvarlige redaktør Bernt Lyngstad beklager at Rino Løkkeberg har kommet med udokumenterbare uttalelser om Stjernens økonomi.

- Vi beklager at det er sagt ting i vår direktesending som vi ikke kan dokumentere. Vi er opptatt av at vi skal ha gode kilder til alt vi presenterer, og det gjelder også i hektiske direktesendinger. Vi beklager derfor dette overfor Stjernen Hockey Elite og klubbens ledelse, sier Lyngstad i en kommentar.

Artikkeltags