Se kampen mot Kristiansund BK sammen med «podkast-guttæne»

PÅ PLASS: Patrick Walther Larsen, Øistein Veberg og Petter Kalnes er på plass når sa.tv sender direkte før, under og etter morgendagens S08-kamp.

PÅ PLASS: Patrick Walther Larsen, Øistein Veberg og Petter Kalnes er på plass når sa.tv sender direkte før, under og etter morgendagens S08-kamp.

Av

Sa.tv sender tre timer direkte før, under og etter morgendagens Sarpsborg 08-kamp. Blant annet kan du se kampen sammen med «podkast-guttene» Øistein Veberg, Patrick Walther Larsen og Petter Kalnes.

DEL

- Kampen i Kristiansund er av voldsom betydning for Sarpsborg 08. Derfor slår vi litt på stortromma denne gang, sier Petter Kalnes, nyhetsredaktør i SA og programleder for søndagens sending fra O'Learys på Sarpsborg torg.

– Her samles det mange Sarpsborg 08-supportere for å se kampen. Det er derfor vi har lagt sendingen dit, sier Kalne.

Direkte kommentering

I oppkjøringen til matchen, fra klokka 17.00 til 18.00, vil det være flere aktuelle gjester i sa.tv-studioet på restauranten. Så, under kampen, blir det en direktesendt «podkast» der tre av fire faste medlemmer i «SA-odden», Øistein Veberg, Patrick Walther Larsen og nevnte Kalnes kommenterer matchen.

– Vi kan selvfølgelig ikke sende kampbilder, men jeg kan love en heftig og engasjerende live-kommentering. Dessverre er den siste vaste podkast-deltakeren, Bjørn Inge Nilsen, på ferie, sier Petter Kalnes.

Etter kampen vil oppgjøret analyseres, og man vil ikke minst sette resultatet fra Kristiansund stadion i sammenheng med utfallet av de øvrige kampene i den tredje siste runden i eliteserien 2009.

Sendestart på sa.no: Kl. 17.00

Les også:

Thomas Berntsen:– Kyle Lafferty spiller mot Kristiansund

Lafferty fortsatt inne i varmen

Thomassen blir minnet på 2009-kampen nesten daglig

Artikkeltags