Det var i Estland at denne runden av verdenscupen ble arrangert og to rulleskiløpere fra Sarpsborg var på plass. Både Amund Korsæth og Ragnar Bragvin Andresen stilte på startstreken alle tre dagene.

Vant første dag

Første dag skulle sprinten avgjøres og begge de lokale rulleskiløperne var på plass. Det var Ragnar Bragvin Andresen som var best i prologen med en trygg fjerde beste tid. På plassen etter var det Amund Korsæth som var på.

Begge kom seg velberget gjennom kvartfinalene og sikret seg semifinaleplass. Fra semifinalen var det bare Amund som klarte å komme til en finale. Ragnar måtte se seg slått ut og kjempe fra plassene fem til åtte. Han tok til slutt femteplassen.

I finalen viste Amund sin sterke side og kunne rulle over målstreken som den første løperen. Nærmest fulgte Henri Roos fra Latvia som var tre sekunder etter.

Ingen medaljer

Lørdag var det 27 km fellesstart på programmet og nok en gang var begge sarpingene på startstreken i seniorklassen.

Ragnar var med helt inn og i spurten klarte han ikke å gjøre noe med de tre som kom på pallen, og det ble den lite spennende fjerdeplassen på sarpingen. Amund var ti sekunder bak vinneren på en sjuendeplass.

Verdenscupen ble søndag avsluttet med 15 km intervallstart og noen plass på seierspallen ble det ikke for noen av sarpingene.

Denne gang var Amund Korsæth best og ble nummer seks, mens Ragnar Bragvin Andresen tok niendeplassen. Alt i alt en meget god verdenscup for de to sarpingene.

Les også:

Les også:

Les også: