Bekrefter at Asgeirsson er 08-klar

KLAR: Asgeir Börkur Asgeirsson blir i dag klar for Sarpsborg 08.

KLAR: Asgeir Börkur Asgeirsson blir i dag klar for Sarpsborg 08. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sarpsborg 08 bekrefter nå at midtbanespilleren Asgeir Börkur Asgeirsson (25) blir klubbens nye midtbanespiller.

DEL

- Dette er en spiller som vi mangler i troppen vår per i dag. Asgeirsson er en spillertype som skiller fra de andre vi har. Han er en hardhaus og løpsmaskin, vel - en defensiv midtbanespiller som kan gå inn og være en ballvinner, og samtidig få med seg lagkameratene når det stormer som verst, sier Bjørge Øiestad til sarpsborg08.no.

Øiestad er leder for sportslig utvalg i eliteserieklubben.

Fra Fylkir

Asgeir Börkur Asgeirsson kom til Sarpsborg fredag ettermiddag. Her skal han etter hvert gjennomføre en fysisk test, samt skrive kontrakt.

Etter å ha jobbet på spreng i hele dag med å skaffe de nødvendige papirer og underskrifter, gikk alt i orden rundt klokka 20.30 fredag kveld.

Takknemlig

- Jeg er veldig takknemlig for at jeg får denne muligheten. Dette er en stor mulighet for min del til å utvikle meg som spiller. Jeg ønsker å vise mine nye lagkamerater at jeg er en god spiller, og skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget, sier Asgeirsson til SA.

Spilleren har i løpet av de siste fire årene spilt 77 kamper for Fylkir på Island. Han omtales som en ledertype som flere ganger har båret kapteinsbindet for laget sitt.

Fra før har Sarpsborg 08 tre islendinger i stallen: Haraldur Björnsson, Gudmundur Thórarinsson og Thórarinn Ingi Valdimarsson.

Les mer om overgangen i lørdagens SA.

Artikkeltags