Decamps til Sandnes Ulf

ENDELIG SEIER: Derek Decamps i blåhvit jubel da Haugesund ble slått på Sarpsborg stadion. Dermed endte en tapsrekke på åtte kamper.

ENDELIG SEIER: Derek Decamps i blåhvit jubel da Haugesund ble slått på Sarpsborg stadion. Dermed endte en tapsrekke på åtte kamper. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Derek Decamps (28) har signert en toårskontrakt med Sandnes Ulf. Det melder Rogalands-klubben på sine hjemmesider.

Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen har tidligere sagt at man ikke har penger til å kjøpe fri Decamps fra den franske klubben Angers SCO der kontrakten hans går ut til sommeren, men at de blåhvite absolutt er interessert i et videre samarbeid med midtstopperen som var en viktig brikke for å berge plassen i eliteserien i 2013.

Derek Decamps har tidligere spilt for Haugesund i den norske eliteserien. Fra sommeren 2012 har han vært Angers-spiller på nivå to i Frankrike. Derfra ble han utleid til Sarpsborg 08 i juli 2013 og spilte 11 eliteseriekamper og to kvalifiseringskamper for å overleve i den norske eliten. Sarpingene lå på nedrykksplass da spilleren fra Paris dukket opp i Olavs by, men i september og oktober snudde lykken og Sarpsborg 08 klarte seg etter kval-kampene mot Ranheim

Artikkeltags