Dja Djédjé ferdig i Sarpsborg 08

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Franck Dja Djédjé har spilt sin siste kamp i Sarpsborg. Nå blir England neste stopp.

– Jeg hadde en klausul i min kontrakt med Sarpsborg 08, at kom det gode tilbud i sommervinduet så ønsket jeg å forlate klubben til fordel for en ny klubb.

– Hvem blir din nye klubb?

– I øyeblikket er det tre engelske klubber som ønsker meg. Det vil bli klart de nærmeste dagene hvilket klubb det blir. Det er opp til min agent å skaffe meg de beste betingelsene, sier han.

Franck legger til at han har hatt det supert i 08. Skulle gjerne vært med videre, men når slike tilbud dukker opp, velger han å fortsette sin fotballkarriere i England.

Det betyr at Franck spilte sin siste kamp for Sarpsborg mot Aalesund.

– Vi har vært klar over at vi kunne komme i slik situasjon. Det var en av betingelsene for at han skrev under for oss, sier sportslig leder i 08, Thomas Berntsen.

Dermed har Sarpsborg 08 mistet to av sine spisser den siste tiden. Både Aaron Samuel og Franck Dja Djédjé har forlatt klubben.

– Nå må en ny spiss og inn relativt raskt?

– Ja, det begynner å tynnes i rekkene der framme. Jeg ser ikke bort fra at vi kan ha en spiller på plass før vi reiser til Bodø. Vi har fortsatt en god stall, men den begynner å tynnes slik at nye spillere må inn, sier Berntsen.

Artikkeltags