Det er bare 18 timer siden gruppen ble opprettet, men allerede har Facebook-gruppen Vi vil ha Roar Johansen som trener for Sarpsborg 08 i tippeligaen! nesten 1.500 medlemmer.

Da sa.no først publiserte denne saken ved 10.30-tiden, var medlemsantallet 353, så det vokser særdeles raskt. En årsak til det kan imidlertid være at en del blir meldt inn i gruppen av andre.

Tomas Silden er mannen som startet gruppen, og han tror oppslutningen er såpass stor fordi det er mange som vil beholde Roar Johansen som trener.

- Langt de fleste medlemmene har selv aktivt bedt om å bli medlem av gruppen. Jeg har nesten vondt i pekefingeren fordi jeg hele tiden må godkjenne søknader fra folk som vil bli medlem, sier han lattermildt.

- Dessuten er vi mange som er lei hemmelighetskremmeriet rundt ansettelse av ny trener og alle ryktene som verserer. Vi håper at en slik gruppe kan legge press på klubben, både i forhold til å være åpne om valg av ny trener, men aller helst ønsker vi at klubben velger å gi Roar Johansen ny kontrakt, sier Silden til sa.no.

- Hvorfor er det så viktig for deg at Roar Johansen fortsetter som Sarpsborg 08-trener?

- Han har hatt stor suksess med å bygge opp laget gjennom flere år. Om det nå ansettes en ny trener, blir det som å starte på scratch. Jeg mener det vil være ødeleggende for både laget, klubben, fansen og hele Sarpsborg by.