Knallskuddet gikk av bak målet der Rosenborg-fansen stod i begynnelsen av 1. omgang i eliteserieoppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Rosenborg mandag.

Sarpsborg Arbeiderblad fikk mandag kveld opplyst fra både innsatsleder Anders Strømsæther i Øst politidistrikt og sikkerhetsansvarlig Jostein Juul i Sarpsborg 08 at en lege hadde sett på gutten og at det etter forholdene gikk bra med ham.

– Gutten vil bli fulgt opp av Sarpsborg 08. Sannsynligvis vil han bli invitert hit ned på stadion igjen også, sammen med familien sin. Gutten fikk også en signert RBK-drakt etterpå, forklarer Jostein Juul til avisen.

Les også: Fant seg selv for sent

Vil få reaksjoner

Også senere i 1. omgang og i begynnelsen av 2. omgang ble det avfyrt knallskudd på tribunen blant de tilreisende Rosenborg-tilhengerne.

Innsatsleder Anders Strømsæther opplyste til Sarpsborg Arbeiderblad mandag kveld at totalt tre personer som befant seg på bortetribunen kan vente seg reaksjoner fra politiet etter mandagens kamp.

– Det var to personer som smalt av til sammen tre knallskudd. I tillegg var det en person som kom seg litt for langt ut på banen i forbindelse med en Rosenborg-scoring. Dette vil bli fulgt opp med reaksjoner, for slik skal vi ikke ha det, sa Strømsæther til avisen mandag kveld.

Intervjuer i mixsone etter 08s kamp mot Rosenborg