Gleder seg til januar

Klar for S08: Midtstopper Jakob Glesnes har skrevet to års kontrakt med Sarpsborg 08.    Foto: Vidar Langeland, Bergensavisen

Klar for S08: Midtstopper Jakob Glesnes har skrevet to års kontrakt med Sarpsborg 08. Foto: Vidar Langeland, Bergensavisen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

21-årige Jakob Glesnes har skrevet to års kontrakt med Sarpsborg 08.

DEL

Bergenseren Jakob Glesnes, som dette året har vært på utlån til Åsane, fortsetter i eliteserien for Sarpsborg 08 neste sesong.

Som en drøm

– For meg er dette som en drøm å få lov til å kjempe om en plass i eliteserien neste sesong. Sarpsborg 08 er en slik klubb som jeg tror vil passe godt for meg, sier en fornøyd nybliven eliteseriespiller.

Han flytter til Sarpsborg 08 i januar, men allerede uken etter cupfinalen er han tilbake etter kontraktskrivingen.

– Jeg skal være med på testene til S08 etter cupfinalen. Da blir jeg litt kjent med mine nye lagkamerater, forteller han.

21-åringen legger ikke skjul på at det har vært flere klubber som har ønsket hans navnetrekk på kontrakten.

– Det har gått fort og jeg føler at Sarpsborg 08 er det riktige for. Mange unge gode fotballspillere som vil dra hverandre framover.

Habil spiller

Sarpsborg 08 sportssjef Thomas Berntsen er fornøyd med signeringen.

– Jakob er en spiller som har spilt på aldersbestemte landslag. Fikk seg en tidlig skade, men har kommet sterkt tilbake.

Etter Berntsens mening er han en spiller som vil passe fint i den profilen som klubben søker framover.

– Han er en arbeidsom og seriøs fotballspiller som hele tiden søker å bli bedre på fotballbanen.

– Dere har bra med midtstoppere?

– Det har vi og det skal hele tiden være kamp om plassene. Nå har vi to unge i Sigurd Rosted og Jakob Glesnes som vi ikke skal bort fra blir paret i årene framover. Slik vi nå har fått det også på keepersiden. Dette ser bra ut sier Berntsen.

Artikkeltags