Kan bli stinn brakke mot «Enga»

MANGE: Alexander Klaussen og Sarpsborg 08 har allerede solgt mange billetter til søndagens kamp mot Vålerenga. Foto: Ole-Morten Rosted

MANGE: Alexander Klaussen og Sarpsborg 08 har allerede solgt mange billetter til søndagens kamp mot Vålerenga. Foto: Ole-Morten Rosted

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg 08 melder at det er stor pågang etter billetter til søndagens hjemmekamp mot Vålerenga.

DEL

– Vi nærmer oss nå 5.000 solgte billetter lørdag kveld. Det er veldig bra til å være dagen før kampdag. Jeg er ganske sikker på at det blir så godt som fullsatt mot Vålerenga, sier Alexander Klaussen, som er salgssjef for privatmarkedet i Sarpsborg 08.

600 billetter igjen

Da SA er i kontakt med Klaussen lørdag kveld er det 600 billetter igjen.

– Av dem er 350 sitteplasser. Så det er fortsatt muligheter, sier han.

– På kampdager bruker vi å selge mellom 4-500 billetter, så dette kan bli utsolgt. Vålerenga har 277 billetter igjen nå, men der har vi fått signaler om at de vil forsvinne. Nå er det opp til sarpingene, sier Klaussen som håper på fullsatt søndag kveld.

Han forteller videre at det er uvanlig stor pågang etter billetter. Den solide seieren mot Lillestrøm (2–1) på fotballens store festdag 16. mai bidro til å øke interessen ytterligere.

Hver time

– Vi solgte faktisk hele 125 billetter på 17. mai, og det er utrolig bra. I dag (torsdag) selger vi mange billetter hver time. Alt tyder på at VIF-kampen blir veldig godt besøk. Erfaringsmessig er det også stor interesse for kampene mot Vålerenga. De to siste årene har de kampene vært veldig godt besøkt, sa Klaussen tidligere i uka.

Publikumskapasiteten på Sarpsborg stadion er 5.759.

– Det ble utsolgt mot Rosenborg den 1. mai, og vi tror det er lurt å være tidlig ute med å sikre seg billett. Vi har få billetter igjen på hovedtribunen og den nye familietribunen bak mål, men det er fortsatt mange billetter igjen på sittetribunen langs jernbanen. I tillegg er det ståplasser igjen, sier Klaussen.

Mange bortesupportere

Han forteller at han allerede er solgt 140 billetter til bortetribunen i klokkesvingen. Det tyder at det kan bli bortemot fullt også på den tribunen. Oslo-laget har hevet seg etter den dårlige starten på sesongen og står nå med to strake seirer. Sist ble det 1–0 mot Kristiansund.

S08 ligger fire poeng foran «Enga» etter ni serierunder. Blåhvit har tatt 17 poeng, mens VIF står med 13 poeng. Lagene ligger på henholdsvis fjerde- og sjuendeplass på tabellen.

Artikkeltags