Magnus Hart fikk proffkontrakt med Sarpsborg 08

DEBUT: Magnus Hart spilte to kamper som innbytter i eliteserien forrige sesong. Her er han i en duell med Vålerengas Ghayas Zahid. Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix

DEBUT: Magnus Hart spilte to kamper som innbytter i eliteserien forrige sesong. Her er han i en duell med Vålerengas Ghayas Zahid. Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix

Artikkelen er over 3 år gammel

Midtbanespilleren Magnus Hart (19) har signert en proffkontrakt med Sarpsborg 08.

DEL

– Dette har jeg jobbet lenge for. Jeg kom til klubben i fjor sommer, og har trent mye med både rekrutt- og A-laget. Jeg har virkelig stått på for å få proffkontrakt, sier Magnus Hart.

19-åringen spilte to kamper som innbytter i eliteserien forrige sesong.

– Det er gledelig at nok en spiller kommer opp gjennom juniorlaget vårt. Han ble hentet dit, og spilte der et halvt år, og føyer seg inn i rekken av flere unggutter som tar steget opp, sier toppspillerutvikler Joakim Klæboe i S08.

Hele fylket

Han påpeker at klubben har flere lovende unggutter som tar opp kampen med de etablerte om en plass på førstelaget.

– Brice (Wembangomo), Amani (Mbedule), Tobias (Heintz) og nå Magnus (Hart) har alle det samme kjennetegnet at de kommer fra Østfold, men fra forskjellige utviklingsarenaer. Mange unggutter vil til oss, og de får en mulighet til å komme seg opp i A-troppen, sier Klæboe.

Magnus Hart er fornøyd med egen utvikling i løpet av de månedene har vært i S08.

– Jeg kommer på trening hver dag for å bli en bedre fotballspiller. Nå ble jeg belønnet med proffkontrakt, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Hart.

Ung og sulten

Unggutten fikk smaken på eliteseriefotball forrige sesong, og er naturligvis lysten på mer spilletid. Målet er å spille seg inn på laget, selv om konkurransen sentral på midtbanen er tøff mot spillere som Anders Trondsen, Tor Øyvind Hovda og Steffen Ernemann.

– Jeg er sulten, og vil opp og fram. Jeg vet det er mange tøffe konkurrenter i troppen, men jeg skal jobbe hardt for å komme inn på laget etter hvert.

Artikkeltags