Maguire trener med S08

Berry Maguire trener med Sarpsborg 08. Foto: Jarl M. Andersen

Berry Maguire trener med Sarpsborg 08. Foto: Jarl M. Andersen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Den nederlandske midtbanespilleren Barry Maguire (25) trener i formiddag med Sarpsborg 08 for første gang.

DEL

- Jeg kan bekrefte at det er Barry Maguire som er her og trener med oss. Vi jobber med få ham til klubben, men ingenting er klart. Utover det har jeg ingen flere kommentarer nå, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 til SA.

Det norske overgangsvinduet stengte 18. august, men det er fortsatt mulig å hente jobbsøkende fotballspillere som står uten kontrakt. Sarpsborg 08 hentet Simen Brenne til klubben på denne måten.

Spiller på nivå to

Barry Maguire har de to siste årene spilt for den nederlandske klubben FC Den Bosch på nivå to der han har spilt 66 kamper og scoret ni mål. Fra 2011–2013 spilte han for VVV Venlo på samme nivå der det ble 50 kamper og seks mål.

Høydepunktet i karrieren var i årene 2008–2011 da han spilte for FC Utrecht på øverste nivå, Æresdivisjonen, som den heter i Nederland.

Maguire er født i Nederland, men har åpenbart dobbelt statsborgerskap for som 16-åring spilte han en kamp på det irske U16-landslaget. Som 18–, 19– og 20–åring er det de nederlanske ungdomslandslagene han har spilt på. Til sammen har det blitt 15 kamper og han har gjort to mål.

Ifølge nettstedet fcupdate.nl skal det ha blitt vist interesse for Maguire også fra klubber i Italia, Romania og England uten at det sies på hvilket nivå disse klubbene spiller.

Artikkeltags