Martin Wiig forlater Bodø/Glimt – klar for KFUM Oslo

LITE: Martin Wiig har hatt lite spilletid i Bodø/Glimt i år.

LITE: Martin Wiig har hatt lite spilletid i Bodø/Glimt i år.

Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere Sarpsborg 08-spiss Martin Wiig (33) skal spille for KFUM Oslo resten av sesongen.

DEL

Angrepsspilleren som scoret over 100 mål for Sarpsborg 08 fra 2005 til 2015 ser fram til å bidra i hovedstadsklubben som kjemper for å berge plassen i 1. divisjon.

– Jeg er utrolig glad for at dette ordnet seg. Jeg vet at KFUM er et spillende lag som jeg tror vil passe mine egenskaper godt. Nå gleder jeg meg veldig til å bidra for KFUM både på og utenfor banen, sier Wiig til klubbens hjemmeside.

33-åringen har hatt lite spilletid i Bodø/Glimt denne sesongen. Han har kun spilt et par kamper fra start. Nå flytter han tilbake til Oslo der han også bodde den siste tiden han spilte for Sarpsborg 08.

Etablere seg

– Det er Oslo som er «hjem» for meg og forloveden nå, og vi har planer om å etablere oss i hovedstaden, sier han til hjemmesiden.

Trener Ståle Andersen er glad for at det ordnet seg med en overgang for Wiig.

– I Martin får vi en erfaren mann fra toppnivå. Han innehar flere allroundkvaliteter vi vil få bruk for. Sterkt oppspillspunkt, god hodespiller og god i boks. Han er en spiss som klarer seg på egen hånd, og har vist fra tiden i Tippeligaen at han også er meget god med ballen, sier Andersen til klubbens hjemmeside.

Diskutert lenge

– Martins navn har vært diskutert lenge hos oss. Første gang vi hadde en kontakt var faktisk tilbake i 2014. Vi er nå veldig glad for at overgang ordnet seg, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg til hjemmesiden.

– Det handler både om det han kan bidra med på banen, men også det han kan bidra med inn i klubben utenfor banen. Han er en type som vi er overbevist vil passe godt inn hos oss. Han har en lærerutdanning og vi vil se på hvordan vi for eksempel kan bruke han inn på fotballakademiet vårt.

Klubben jobber med at Martin Wiig skal bli spilleklar til søndagens kamp mot FFK.

Artikkeltags