Sarpsborg 08-kamper er flyttet

NYE DATOER: Matti Lund Nielsen og resten av S08-laget har fått to nye kampdatoer i eliteserien.

NYE DATOER: Matti Lund Nielsen og resten av S08-laget har fått to nye kampdatoer i eliteserien. Foto:

To av Sarpsborg 08s kamper i eliteserien er flyttet grunnet klubbens deltagelse i gruppespillet i Europa League.

DEL

Det bekrefter Norges Fotballforbund i en pressemelding tirsdag formiddag. Det er NFF i samråd med Norsk Toppfotball (NTF) og Discovery Networks som har foretatt noen justeringene i høstens spilleplan for eliteserien.

  • Les også: Målfest etter pause - storseier for S08-rekruttene

    - Det er bred enighet mellom NFF og Norsk Toppfotball, som altså representerer toppklubbene, om at vi skal legge forholdene godt til rette for norske lag i Europa. På bakgrunn av Rosenborg og Sarpsborg 08s deltakelse i gruppespillet i Europa League, har NFF i samråd med Norsk Toppfotball og rettighetshaver Discovery flyttet kamper i høst. Vi beklager de ulemper dette påfører den enkelte klubb og deres supportere, sier leder for konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

Sarpsborg 08s kamp mot Strømsgodset spilles nå søndag 30. sepember klokken 18.00. Det betyr at kampen er flyttet fram fra mandag 1. oktober. I den samme serierunden er Tromsø-Brann flyttet fra søndag 30. september til mandag 1. oktober.

Videre er Sarpsborg 08s bortekamp mot Molde flyttet til lørdag 20. oktober klokken 15.30. Den kampen var opprinnelig terminfestet til mandag 22. oktober.

I tillegg er ytterligere to kamper flyttet i serierunde 28:

Rosenborg - Odd spilles søndag 4. november klokken 18.00.

Lillestrøm - Bodø/Glimt spilles mandag 5. november klokken 19.00.

Artikkeltags