Sarpsborg 08 ble kåret til årets klubb i eliteserien 2018. Det ble klart under Fotballfesten 2018 søndag kveld. Fotballfesten er et samarbeid mellom Norsk Toppfotball, Norges Fotballforbund og Eurosport.

Det er Altibox og Norsk Toppfotball som står for kåringen av årets klubb i eliteserien, og det er flere kriterier som spiller inn når det gjelder å kåre årets klubb - blant annet omdømme, økonomi, klubbdrift, fanzone og tilskuerutvikling, skriver Sarpsborg 08 på sin egen nettside.

- Det er selvsagt artig å få en pris som denne. Den omhandler hele virksomheten vår. Det er utrolig gøy og jeg må si jeg synes det er fortjent. Sarpsborg 08 har vært en kanongod utgave av seg selv i 2018. Det er jeg stolt av, sier Cato Haug, styreleder i Sarpsborg 08, til sarpsborg08.no.

Samme kveld ble også Jon-Helge Tveitas fulltreffer i hjemmekampen mot Vålerenga 2. april kåret til årets mål i eliteserien i 2018-sesongen. Målet kom i kampens 66. minutt - og innebar 2-0-ledelse til Sarpsborg 08, som til slutt vant 3-0.

Målet til Tveita ser du i videoen under!