Sarpsborg 08 skal ha avslått tilbud på Anders Trondsen

ØNSKET: Anders Trondsener ønsket av flere klubber.

ØNSKET: Anders Trondsener ønsket av flere klubber. Foto:

Av og
Artikkelen er over 4 år gammel

Anders Trondsen er interessant for europeiske klubber. Så langt har Sarpsborg 08 avslått alle bud på midtbanejuvelen.

DEL

Bestill SA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

20-åringen fra Lillehammer har fått øynene på seg fra flere klubber i flere europeiske land. Etter hva SA erfarer skal klubber fra Europa ha lagt inn bud på midtbanespilleren i løpet av den senere tiden. Minst en av klubbene holder til i Nederland.

- Når det gjelder spillere inn og ut, kommenterer vi aldri noe før ting er klart, men jeg kan bekrefte at vi har avslått bud på spillere i dette overgangsvinduet, sier Sarpsborg 08s Thomas Berntsen til SA.

Bekrefter interesse

Sportssjefen ønsker ikke å bekrefte om det er Anders Trondsen det har kommet bud på, men sier følgende om midtbanespilleren:

- Det er interesse for flere av våre spillere, men det er naturlig at en som imponerer for Norges U21-landslag vekker oppmerksomhet fra andre klubber.

Trondsen er uttatt på U21-landslaget som skal spille landskamper mot Spania og Frankrike i påsken.

Blir værende i S08

- Slik det ser ut nå, blir Trondsen værende i Sarpsborg 08 minst et overgangsvindu til. Vi har tålmodighet med ham. Trondsen har kontrakt med oss ut 2019, men det er klart at hvis det kommer et bud som er riktig for både klubb og spiller, vil vi kunne diskutere en overgang. Dette gjelder alle våre spillere, sier Berntsen.

Trondsen ble kjøpt av Sarpsborg 08 fra Stabæk før 2015-sesongen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken