Gå til sidens hovedinnhold

Tapte mot Lillestrøm

Artikkelen er over 5 år gammel

Lillestrøm – Sarpsborg 08 (2–0) – Vi skapte sjanser og fikk vist at det var fart i laget.

Det var trener Geir Bakkes, umiddelbare kommentar etter treningskampen mot Lillestrøm lørdag formiddag. Det var for øvrig sesongens tredje treningskamp. Til tross for at det ble tap mot et lekent Lillestrøm-lag som også forsøkte å underholde innledningsvis i kampen, var Bakke langt fra misfornøyd.

- Lillestrøm scoret på sine sjanser vi gjorde det ikke på våre. Om det har med marginer å gjøre eller kvalitet, kan bli en lang diskusjon. Men det var mye positivt i laget, sa Bakke.

Sarpsborg 08 hadde store sjanser både i første og andreomgangen, men uten at de klarte å score. Det gjorde imidlertid Lillestrøms Bassel Jradi to ganger. 2–0 scoringen var ganske enkelt lekker. Først lobbet Fred Friday over Anders Kristiansen i S08-målet, men ballen traff tverrliggeren og spratt ut igjen. Returen satte Jradi mål og med det fastsatte han sluttresultatet til 2-0.

Kampfakta

Fotball, treningskamp

Lillestrøm -Sarpsborg 08 2-0 (0-0)

LSK hallen

Mål:

1-0 (63 min) Bassel Jradi

2-0 (88 min) Bassel Jradi

Dommer: Svein Oddvar Moen, god.

Gult kort: Tor Øyvind Hovda, Sarpsborg 08.

Tilskuere: ca. 350

Laget

Sarpsborg 08s lag 4-4-2:

Målvakt: Arild Østbø (Anders Kristiansen i 45 min)

Forsvar: Kjetil Berge, Jacob Glesnes (Henri Toivomäki i 45 min), Anders Østli (Ole Heieren Hansen i 45 min), Kristinn Jonsson

Midtbane: Kristoffer Tokstad (Brice Wembangomo i 45 min), Tor Øyvind Hovda (Sigurd Rosted i 11 min), Anders Trondsen (Matti Lund Nielsen i 21 min), Alexander Groven (Jon Helge Tveita i 21 min)

Angrep: Alexy Bosetti (Amani Mbedule i 21 min), Jonas Lindberg (Kachi i 21 min)

 

Kommentarer til denne saken