To ny år i Sarpsborg 08 for Halvorsen

NY KONTRAKT: Ole Jørgen Halvorsen blir i Sarpsborg 08 i minst tre sesonger til. Her blir han gratulert av Joackim Jørgensen (t.v.) og Patrick Mortensen etter en av sine scoringer tidligere denne sesongen. Foto: Thomas Andersen

NY KONTRAKT: Ole Jørgen Halvorsen blir i Sarpsborg 08 i minst tre sesonger til. Her blir han gratulert av Joackim Jørgensen (t.v.) og Patrick Mortensen etter en av sine scoringer tidligere denne sesongen. Foto: Thomas Andersen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpingen Ole Jørgen Halvorsen (30) har forlenget sin kontrakt med Sarpsborg 08 med ytterligere to sesonger.

DEL

Det offentliggjorde klubben tirsdag formiddag.

Halvorsen hadde opprinnelig kontrakt ut 2018, men nå har de en avtale som varer ut 2020-sesongen. 

– Det var deilig å få dette ut av verden. Forhandlingene gikk knirkefritt. Jeg er selvfølgelig strålende fornøyd av å være en del av det som skjer i Sarpsborg 08 om dagen, sier Halvorsen i en pressemelding fra S08.

Bidrar til kontinuitet

Sportssjef Thomas Berntsen er naturligvis fornøyd med at kantspilleren blir med videre.

– Ole Jørgen står for veldig mye av det vi er ute etter. Han har vært strålende etter at han kom tilbake. For oss er dette en mye viktigere signering enn å hente en ny spiller utenfra. Dette gir oss kontinuitet og forutsigbarhet, sier Berntsen.

Borgen-gutten kom tilbake til Sarpsborg 08 før denne sesongen etter åtte år i andre klubber. Han ble solgt til Sogndal i 2009, og etterpå har han også spilt for FFK, Odd og Bodø/Glimt (på lån).

Dette gir oss kontinuitet og forutsigbarhet

Thomas Berntsen, sportssjef i Sarpsborg 08

– Jeg har jo blitt veldig glad i Sarpsborg 08 etter mine tidligere sesonger her, men jeg hadde aldri forestilt meg at vi skulle spille oss i en så god posisjon som vi er nå. Det er jo helt utrolig, sier han.

Vil fullføre med stil

30-åringen har vært en viktig bidragsyter til Sarpsborg 08s suksess denne sesongen. Han har produsert mange sjanser, scoret viktige mål og i tillegg gjør han en veldig viktig jobb for laget defensivt. Ole Jørgen innrømmer at han er overrasket over at S08 har hatt en så god sesong. To serierunder før slutt kjemper laget om medalje i eliteserien og de er kvalifisert for cupfinalen.

– Ikke engang da jeg skrev under før sesongen trodde jeg vi skulle gjøre det så bra. At vi har klart å være såpass påskrudd i cup og serie er faktisk ganske rått. Nå får vi bare håpe vi klarer å fullføre et fantastisk 2017 med stil, sier Halvorsen.

Sarpsborg 08s neste kamp spilles mot Aalesund hjemme på Stadion førstkommende søndag.

Artikkeltags