Trolig ny publikumsrekord mot Rosenborg

REKORD: Alexander Klaussen håper på ny publikumsrekord mot Rosenborg den 1. mai. Foto: Ole-M. Rosted

REKORD: Alexander Klaussen håper på ny publikumsrekord mot Rosenborg den 1. mai. Foto: Ole-M. Rosted

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg 08 har allerede solgt mange billetter til kampene mot Kristiansund søndag og Rosenborg 1. mai.

DEL

Det har vært over 4.200 tilskuere på begge de to første hjemmekampene til S08 denne sesongen, og alt tyder på at det blitt godt oppmøte også på de neste to kampene. Kristiansund kommer på besøk søndag.

– Torsdag formiddag var det solgt 3.200 til kampen mot Kristiansund. Det er ganske mange billetter foran det som var solgt på samme tidspunkt i de to foregående kampene. Det tyder at det blir bra igjen, sier Alexander Klaussen, som er salgssjef for privatmarkedet i S08.

Stor interesse

Sarpsborg 08 har hatt en god sesongstart med tre seirer på de fire første kampene. Tapet mot Stabæk (0–3) sist ser ikke ut til å ha lagt noen demper på interessen for toppkampen mot serieleder Rosenborg på Sarpsborg stadion mandag den 1. mai.

– Vi har allerede solgt over 4.000 billetter til RBK-kampen. Det betyr at det er 1.158 billetter igjen til hjemmesupporterne. Vi har aldri opplevd en så stor interesse for en kamp så tidlig noen gang. På morgenen på kampdagene hadde vi solgt 3.300 og 3.600 billetter til de to første kampene i år. Nå har vi solgt over 4.000 billetter, allerede elleve dager før kamp, sier Klaussen.

Trolig ny rekord

Dermed går det mot ny publikumsrekord på Sarpsborg stadion i moderne tid mot Rosenborg. Rekorden er fra 2015-sesongen, da det var 5.137 tilskuere mot Vålerenga.

– Vi håper veldig at kampen mot Rosenborg blir utsolgt, og interessen er veldig stor nå, sier Klaussen.

Artikkeltags