Trondsen tilbake på laget

FRA START: Sarpsborg 08 har avslått flere bud på Anders Trondsen i sommer og midtbanespilleren er fortsatt i klubben. Onsdag spiller han fra start mot Odd. Foto: Thomas Andersen

FRA START: Sarpsborg 08 har avslått flere bud på Anders Trondsen i sommer og midtbanespilleren er fortsatt i klubben. Onsdag spiller han fra start mot Odd. Foto: Thomas Andersen

Artikkelen er over 2 år gammel

Trener Geir Bakke gjør flere endringer på laget før cupkampen mot Odd. Blant annet er Anders Trondsen tilbake i startelleveren.

DEL

Midtbanespilleren sto over søndagens seriekamp (2–1) mot Haugesund grunnet karantene. Trondsen pådro seg sitt tredje gule kort mot Brann i den siste kampen før sommerferien.

– Anders var ute med karantene sist, men han er tilbake på laget fra start. Det kan jeg bekrefte, sier trener Geir Bakke.

Utover det har som vanlig S08-treneren lite lyst til å kommentere laguttaket på forhånd.

– Vi kommer til å gjøre noen endringer fra kampen mot Haugesund sist. Vi har tre kamper på én uke, og da tar vi ut det laget som vi mener er smartest på kort og lang sikt. Vi føler at dette er et toppet lag for å gå videre i cupen, sier Bakke.

Har restituert godt

S08-troppen har jobbet godt etter kampen mot Haugesund søndag for å være best mulig forberedt til onsdagens kamp i 4. runde i cupen.

– Vi har fulgt samme prosedyre som vanlig når vi har tre kamper på én uke. Vi prøver å treffe så godt som mulig med å ha friske bein og formsterke bein på banen, sier S08-sjefen.

Alexander Groven er fortsatt uaktuell grunnet skade. Ellers har S08 en skadefri tropp. Også backen Andreas Albech er tilbake etter karantene.

Jeg tror vi vil få se et Odd-lag utover høsten som ligner på seg selv igjen

Geir Bakke, trener i Sarpsborg 08

Odd har hatt en overraskende svak sesong så langt. Klubben ligger på sjetteplass på tabellen i eliteserien, og det er åtte poeng opp til S08. Odd har imidlertid vist framgang i sommer. Sist vant de 2–1 på hjemmebane mot Sogndal. Odd leverte også gode kamper i kvalifiseringen til Europa League mot gode Dinamo Zagreb. Skien-laget tapte bortekampen med 1-2, mens det ble 0–0 på Skagerak Arena i en kamp der Odd produserte nok sjanser til å sikre avansement.

Ligner på seg selv

– Jeg synes Odd virker solide igjen. De har en god og bred stall, og Jone Samuelsen virrer rundt på banen igjen. Jeg tror vi vil få se et Odd-lag utover høsten som ligner på seg selv igjen, sier Bakke.

Odd og Sarpsborg 08 møtte hverandre i serien den første helgen i juli i Skien, og den kampen endte uavgjort 0–0.

Geir Bakke er naturligvis giret på å få et godt resultat i onsdagens oppgjør.

– Vi har lyst til å komme langt i cupen. Vi vet at det blir en tøff kamp, og alle må prestere opp mot sitt beste for at vi skal vinne, sier han.

Fakta

Slik spilles 4. runde i cupen:

Onsdag: Sarpsborg 08-Odd, Haugesund-Molde, Jerv-Rosenborg, Kristiansund-Florø, Lillestrøm-Tromsø. Stabæk-Aalesund, Mjøndalen-Brann

Torsdag: Vålerenge-Elverum

Artikkeltags