Brice Wembangomo hadde ett år igjen av kontrakten med Sarpsborg 08. Sarpsborg 08 ønsket å forlenge den med unggutten, men det ønsket ikke Brice.

Flere klubber

Det har vært flere klubber i bilødet for sikre seg unggutten.

– Det har den siste tiden blitt forhandlet med Jerv om en overgang. Vi ønsket å forlenge kontrakten, for så å låne ham ut. Når Brice ikke ønsket det, så ville det bli en permanent overgang til en klubb forteller, sportslig leder i S08 Thomas Berntsen.

Sportssjefen er fornøyd med den avtalen som klubben har gjort med Jerv, uten at han ønsker å utdype noen summer.

– Jeg kjenner godt til flere i Jerv og jeg sikker på at Brice har gjort et godt valg her, sier Berntsen.

Spennende framtid

Brice ser fram til å treffe nye lagkamerater og ta fatt på hverdagen som Jervspiller. Først skal han feire sin egen 20-årsdag og nyte juleferien, før han fra januar vil være klar til første samling med sitt nye lag, skriver Jerv på sin hjemmeside.

Les også: S08 prioriterer å bli på Stadion

Skriver videre at han er en spiller med meget god fysikk, er sterk og som har både stor fart og utholdenhet. Han er en spiller som passer godt inn i Jervs spillestil. Selv har han bare positivt å si om sin nye klubb og er imponert over utviklingen klubben har tatt gjennom de siste årene. Og er tydelig på at klubben har stort potensial til å ta store steg videre, mener Brice.