Pressekonferanse på sa.no kl. 15.30: Forlenger Sarpsborg 08 med Geir Bakke?

FORLENGER? Mye tyder på at Sarpsborg 08 har forlenget kontrakten med trenerduoen Geir Bakke og Tom Freddy Aunse. Svaret får vi på pressekonferansen klokka 15.30. Her fra dagens trening.

FORLENGER? Mye tyder på at Sarpsborg 08 har forlenget kontrakten med trenerduoen Geir Bakke og Tom Freddy Aunse. Svaret får vi på pressekonferansen klokka 15.30. Her fra dagens trening. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sarpsborg 08 har invitert til pressekonferanse klokka 15.30. Det kan bety at klubben har skrevet ny kontrakt med Geir Bakke.

DEL

Pressekonferansen fra VIP-rommet på Sarpsborg stadion ser du direkte på sa.no fra 15.30.

Samtaler

Sarpsborg 08 har den siste tiden hatt samtaler med Geir Bakke og Tom Freddy Aune om en forlengelse av deres trenerkontrakter i klubben. Bakke og Aune fikk en fireårskontrakt da de overtok jobben etter Brian Deane og Ian Burchnall, og det kan tyde på at avtalen som løper ut 2018-sesongen nå er forlenget.

Det er i hvert fall ingen tvil om at Sarpsborg 08 er særdeles godt fornøyd med den jobben duoen gjør med spillergruppa til laget som er nummer to i eliteserien.

– God jobb

Eurosport, som eier tv-rettighetene til eliteserien, hevder å vite at Sarpsborg 08 har inngått en ny avtale med Geir Bakke. Kanalen hevder å ha sikre kilder på det innad i Sarpsborg 08-systemet.

– Både Geir og Tom Freddy har gjort en bra jobb med Sarpsborg. Denne forlengelsen understreker jo bare at de har full tillit og viser omgivelsene hvordan framtiden blir i klubben. Det er også et bevis på at Sarpsborg har stabilisert seg som en solid eliteserieklubb, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal til Eurosport.no.

På direkte spørsmål fra Sarpsborg Arbeiderblad til styreleder Cato Haug i Sarpsborg 08 om dette stemmer, får vi beskjed om at man ikke vil kommentere noe før ettermiddagens pressekonferanse.

– Ingen kommentar, sier han.

Artikkeltags