Gleder seg til gullkamp

MOLDE-KLAR: Mohamed Elyounoussi ofrer trøye nummer 10 i Sarpsborg 08 for nummer 24 i Molde. Mandag kveld ble han klar for laget fra Rosenes by.

MOLDE-KLAR: Mohamed Elyounoussi ofrer trøye nummer 10 i Sarpsborg 08 for nummer 24 i Molde. Mandag kveld ble han klar for laget fra Rosenes by. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Mohamed Elyounoussi (19) har passert legesjekken uten problemer og blitt enig med Molde Fotballklubb om sin personlige kontrakt. Han er dermed klar for spill hos regjerende norgesmester i Rosenes by. Mandag var han også på sin første trening med Molde-spillerne.

- Det var en fin gjeng og jeg ble tatt godt imot, sier Moi til SA.

Og det er ingen tvil om at publikum i Molde ser fram mot å se ham i blått og hvitt på Aker Stadion. Over 100 supportere skrev kommentarer om den unge sarpingens ankomst til Romsdal og det flommet av likes på hjemmesiden til klubben.

– Jeg har noen ferdigheter som jeg har lyst til å vise fram, men har ikke lyst til å si mer om det. Folk får komme og se, oppfordrer «Moi» til moldefk.no

– Jeg snakket med Tor Ole Skullerud på telefon og følte at jeg var sterkt ønsket. Det var viktig for meg, sier 19-åringen fra Sarpsborg.

Den tidligere 08-spilleren mener MFK er en mye mer profesjonell klubb enn moderklubben: - I MFK er alt mer profesjonelt, klubben har en stor og flott stadion og mange gode fotballspillere og trenere. Så her vil jeg kunne utvikle meg som spiller, smiler han.

Moi er glad for at det er hard konkurranse om plassene. Det er en nødvendighet for å bli bedre.

– Jeg tror Molde kommer til å være helt i toppen. Det blir litt annerledes å kjempe om gull enn å oppleve en ny kamp mot nedrykk, og jeg ser også fram til å spille i cupen og oppleve Europaligaen, sier kantspilleren, til Molde FKs hjemmeside.

Artikkeltags