- Jeg håper å kunne bidra med noen scoringer

NY SPILLER: Magnus Sylling Olsen har signert for Sarpsborg 08.

NY SPILLER: Magnus Sylling Olsen har signert for Sarpsborg 08. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Magnus Sylling Olsen ble i dag presentert som Sarpsborg 08s nye spiller. Olsen er født i 1983 og spilte forrige sesong for Bodø/Glimt. Han har tidligere spilt for Mjøndalen, Aalesund Drøbak/Frogn, Kongsvinger og Aalesund.

- Jeg er veldig glad for å komme hit og for at overgangen er i boks, sa Magnus Sylling Olsen da han ble presentert for media på Sarpsborg stadion tidligere i dag.

Flere å spille på

Sarpsborg 08-trener Brian Deane er veldig glad for å få inn en ny spiller i troppen to dager før seriestart.

- Jeg er glad for å få inn en etablert eliteseriespiller. Sylling Olsen sitt inntog gjør at vi får flere alternativer. Han er en anvendelig spiller - akkurat det vi trenger. Magnus kan bekle flere roller i et lag, sier Brian Deane til SA.

Han forteller at det vil bli vurdert om Olsen skal spille allerede i serieåpningen mot Lillestrøm søndag. Deane synes det er ekstra godt å få inn en ekstra spiller nå som laget sliter med en del skader og sykdom.

- Om Magnus skal være aktuell allerede til søndagens kamp, er en vurdering vi må ta i dag og i morgen, sier Brian Deane.

Sarpsborg 08 har treningsfri i dag, men Magnus Sylling Olsen får treffe sine nye lagkamerater på treningsfeltet i morgen formiddag - dagen før åpningskampen på Åråsen.

Klubbløs

Magnus Sylling Olsen har vært klubbløs siden årsskiftet. Han har nå signert en ettårskontrakt med Sarpsborg 08.

- Han kan bekle flere roller i laget, sier Brian Deane og sikter til at Magnus Sylling Olsen kan spille både på kanten og lengre fram på banen.

- Aller helst liker jeg å spille på høyrekanten, sier spilleren som tåler betegnelsen målfarlig.

- Jeg håper å kunne bidra med noen scoringer også her i Sarpsborg, smiler 29-åringen før han trekker den blå-hvite trøya over hodet for første gang.

Artikkeltags