Joachim Thomassen klar for tre år

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Sarpingen Joachim Thomassen (25) har skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg 08, og vender med det tilbake til Sarpsborg-fotballen.

25-åringen ble presentert som ny 08-spiller på klubbens eget Kick off på kjøpesenteret Amfi Borg nå klokken 12 lørdag ettermiddag.

- Vi er veldig glad for at dette gikk i orden. Vi har prøvd å sikre oss Joachim helt siden i fjor sommer. Han er en anvendelig spiller som kan spille på flere plasser. Vi mener Joachim har et uforløst potensial. I tillegg er det en fin og seriøs gutt som er lokal, sier sportssjef Thomas Berntsen.

To år

Sarpsborg 08 og Joachim Thomassen har skrevet en kontrakt som varer ut sesongen 2016.

- jeg er veldig fornøyd. Jeg føler at jeg er hjemme igjen. Når man får muligheten til å spille toppfotball i hjembyen sin, så er jo det utrolig stas, sier han til SA.

Thomassen hadde kontrakt med Vålerenga ut 2015-sesongen, og det betyr at Sarpsborg 08 har løst ham fra kontrakten med Oslo-klubben.

- Vi er blitt enige med Vålerenga om en avtale. Utover det ønsker jeg ikke kommentere økonomien i det, sier han.

Thomassen startet karrieren i Yven, men gikk tidlig til Sarpsborg FK der han gjorde sine saker veldig bra. "Jokke" spilte en halv sesong på lån i Sparta Sarpsborg i 2007 før han forsvant til FFK i eliteserien. Han spilte i FFK i fire sesonger, hvor han blant annet var med på å vinne seriesølv i 2008, før han i februar 2012 ble solgt til Vålerenga.

- Tror vi kan vinne

Thomassen gleder seg til seriestarten, og tror at de blå kan vinne allerede mot Brann.

- Brann har hanglet litt i oppkjøringa. Det har jo ikke allverden å si, men begge har gode lag. Jeg tror vi kan vinne akmpen, og den innstillignen må alle ha, sier Thomassen.

han sier at klubben nå må vise ambisjoner.

- Vi må snu litt på det. Vi må vise at vi ikke er her bare for å overleve, ta nye steg og klatre litt på tabellen, sier Thomassen til SA.

Artikkeltags