Sarpsborg 08-trener Roar Johansen tenker om dagen. I morgen kveld må han svare på to av tilbudene han har fått. Fra 08 har han ikke hørt noe.

– Det er klart jeg tenker om dagen. Det gjelder tross alt en framtidig jobb. Forsøker likevel ha all min fokus på det som skjer i Sarpsborg 08. Derfor var det ekstra godt det som skjedde på Ranheim søndag, sier han til SA-sporten.

– Du har satt 1. november som en svardato for deg. Hvorfor det?

– Det kommer av at jeg har fått et skriftlig og et muntlig tilbud fra to forskjellige klubber. De har gitt beskjed om at de må ha svar fra meg innen 1. november. Det er på grunn av at blir det nei fra meg, så må de lete videre.

– Det er årsaken til at jeg har svart slik som jeg har gjort tidligere på dette spørsmålet.

– Jeg er bare nødt til å gi svar til de to klubbene onsdag kveld. De kan bare ikke venter lenger, for tiden går fort for dem også. For det første er det kun én klubb jeg kan si ja til, og den eller de som får nei, må ut for å se etter andre alternativer til trener for kommende sesong.

– Har du bestemt deg for hva som skjer med der i morgen?

– Foreløpig har jeg ikke gjort det. Det kan hende at jeg har en ny klubb for neste sesong i morgen kveld, men det kan også hende at jeg fortsatt står klubbløs når sesongen er over. Det får de neste to døgnene vise hva som kommer til å skje, forteller nåværende Sarpsborg 08 trener.

– Har du hørt noe om en eventuell jobb i 08 nå?

– Jeg har ikke hørt eller snakket med Sarpsborg 08 om videre jobb. jeg forholder meg til den beskjeden jeg fikk i høst. Når min kontrakt går ut med klubben etter at årets sesong er over, er også min tid i Sarpsborg 08 over.