Gå til sidens hovedinnhold

Supertilbud på abonnemenet – følg Sarpsborg 08s medaljekamp og veien til Ullevaal

Artikkelen er over 4 år gammel

Denne helgen kan du sikre deg tilgang til alt vi lager om Sarpsborg 08. Det blir live-rapporter fra medaljekampen i Molde søndag, det blir et fyldig cupfinalemagasin, livesendinger og eksklusive saker hver dag fram til cupfinalen. Om ikke lenge starter oppkjøringen til en ny sesong. Du kan følge alt i seks måneder for bare 499.- kroner.

Vi kaller det Black Weekend, når vi reduserer prisen på seks måneders digitalabonnement fra 1264 kroner til 499 kroner fram til søndag kveld. Det gir tilgang til alt plusset innhold på våre nettutgaver, og for deg som er interessert i Sarpsborg 08 betyr dét mye snadder.

Vi er på plass i Molde for å følge Sarpsborg 08s medaljekamp i siste serierunde søndag. Svend Rene Nygaard følger kampen sekund for sekund på vår nettradio, og vi har også live-rapporter før og etter kampen, alt  forbeholdt våre abonnenter.

Så fort søndagens kamp er over, vendes blikket mot cupfinalen på Ullevaal søndag 3. desember. Vi døper om Sarpsborg Arbeiderblad til Cupfinaleavisa og våre digitale abonnenter får den uka tilgang til eksklusivt cupfinalestoff.

Torsdag kveld publiserer vi et cupfinalemagasin. Der blir det blant annet reportasjer fra flere klubber i inn- og utland hvor dagens Sarpsborg 08-helter startet sin fotballkarriere.

Vi gir også våre abonnenter tilgang til Romerikes Blads magasin hvor du kan oppdatere deg på alt som er verdt å vite om motstanderlaget Lillestrøm.

KLIKK HER FOR Å FÅ SUPERTILBUDET!

  • Kjøper du et abonnement nå i helgen, vil det vare helt til slutten av mai 2018.
  • Abonnementet vil dermed dekke både treningskampene, de sju-åtte første serierundene og de to første cuprundene.
  • I tillegg gir det tilgang til vårt seriestartmagasin og alt vi daglig skriver om Sarpsborg 08, all annen lokal sport, nyheter og kultur.
  • Totalt får du tilgang til flere tusen nye, plussede artikler og annet plusset innhold i abonnementsperioden.

KLIKK HER FOR Å FÅ SUPERTILBUDET!

Her kan du lese alt vi skriver om Sarpsborg 08.

Kommentarer til denne saken