SFK Sparta er tause om navnestriden

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

SFK Sparta-ledelsen ønsker ikke å kommentere Østfold Idrettskrets' konklusjon om at satsingslaget i Sarpsborg ikke får hete nettopp SFK Sparta.

DEL

Østfold Idrettskrets (ØIK) har konkludert med at byens fotballflaggskip ikke får hete SFK Sparta, da navnet inneholder navn på andre klubber.

LES OGSÅ: SFK Sparta eksisterer ikke

LES OGSÅ: Får ikke hete SFK Sparta

- Det handler om sjansen for forveksling og forvirring med tanke på at det allerede er eksisterende klubber som har både "SFK" og "Sparta" i navnet sitt, forteller organisasjonssjef Toril A. Johansen i ØIK til Sarpsborg Arbeiderblad.

Etter at ØIK tidligere i dag gikk ut med sin konklusjon, samlet styret og de ansatte i samarbeidsklubben seg for å diskutere den kinkige situasjonen klubben har havnet i en drøy måned før seriestart.

Men styreleder Joar Kristiansen er ikke lysten på å si så mye om navnebråket.

Fredag ettermiddag - flere timer etter at nyheten sprakk om at klubben ikke får hete SFK Sparta - sendte klubben ut pressemelding med følgende tekst:

"SFK Sparta har i dag 29. februar 2008, mottatt brev fra Østfold Idrettskrets vedr søknad om bl.a. navnendring. SFK Sparta er i brevet orientert om at endelig vedtak i saken skal fattes av styret i Østfold Idrettskrets. Inntil slik vedtak endelig er fattet, ønske SFK Sparta ikke å kommentere saken ytterligere."

Artikkeltags