Spiss prøvespiller for 08

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Den bosniske U21-landslagsspilleren Amer Bekic (21) skal vise seg fram for Sarpsborg 08 denne uken.

Unggutten er allerede på plass i Olavs by, og skal delta på sin første trening tirsdag formiddag. Han har spilt for Zrinjski Mostar siden sommeren 2011. Zrinjski Mostar er en av de beste klubbene i Bosnia og de ble seriemestere sist sesong.

9 mål på 25 kamper

- Amer spilte 25 kamper og scoret ni mål for Zrinjski Mostar sist sesong. Det er en rask og teknisk spiller som kan benyttes i flere offensive posisjoner, men det er i utgangspunktet spiss som er hans beste posisjon, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.

Amer Bekic skal trene med 08 fram til seriekampen mot Bodø/Glimt på Sarpsborg stadion kommende søndag.

- Det blir spennende å se hvor god Amer er. Det spilles en litt annen type fotball på Balkan, men det er fostret mange gode spillere der. Dette blir et spennende bekjentskap, sier Berntsen.

Aktuell for Getafe

Sarpsborg 08 har mange spillere som er interessant for andre klubber, og ingen vet om spillere blir solgt i sommer. Derfor ønsker klubben å være godt forberedt dersom noe skjer på overgangsfronten.

- Jeg regner med at det vil komme flere spillere på prøvespill utøver sommeren. Det er viktig for oss å sondere markedet, vi må holde oss oppdatert, sier han.

I følge nettstedet bhdragons.com var Amer Bekic aktuell for den spanske Primera Liga-klubben Getafe i januar 2014.

Artikkeltags